Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak graczy w online Battlefield hardline.

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już jakiś czas temu kupiłem BF:H jakoś miesiąc po premierze, ale nie weszła mi ta gra, teraz ostatnio znów zainstalowałem ją, i mi się spodobała, ale na oficjalnych serwerach kompletnie nikogo nie ma, ani jednej osoby czasem wejdzie jedna osoba na serwer w który mnie doda. A publiczne serwery z listy jest chyba maks z 5-7 i albo są przepełnione, albo jest mało graczy. Czy to jest coś nie tak u mnie? Czy naprawdę w BF:H gra zaledwie bo na pewno nie więcej jak 250 osób w moim przypadku? ;d

/EDIT

BF:H mam na PC

Opublikowano

ahh :/ kupowałem BF:H na G2A kiedy było na promocji, aczkolwiek rozmyślałem wtedy by kupić BF4 + COD'a BO1 iż była to jedna z trzech ulubionych części coda ;d ostatecznie zdecydowałem się na BF:H iż myślałem że nowa gra, będzie więcej osób + mam jakby fobię xD że jak mam kupić jakąś grę to nie może być za stara :D

Dobra, dzięki to teraz już mam pewność że to faktycznie serwery są puste

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hardline nie przyjął się na PC z jednego powodu, słabe wykorzystanie tła, tudzież gry typu PayDay 2 czy GTA V są rarytasami na PC, w trakcie gdy na konsolach niestety nie mają aż tylu gier typu Cops'n'Robbers.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...