Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FIFA 16 na PS3

kubaplichta280

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój problem jest następujący: w karierze zarówno managera jak i zawodnika nie występują żadne treningi ani turnieje przedsezonowe. Raczej jest to dziwne ponieważ przeszukując praktycznie cały internet nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Support EA będzie czynny dopiero w poniedziałek więc proszę o szybką pomoc, ponieważ nie wiem czy iść z reklamacją ponieważ nie wiedziałem że gra będzie mieć aż takie braki. Z góry dziękuje.

sseekj.jpg

Opublikowano

"

Największe nowości przerobionego trybu kariery, to przedsezonowe turnieje oraz trening zawodników. Te pierwsze zabiorą waszą drużynę na różnego rodzaju turnieje odbywające się w Azji, Europie czy w obu Amerykach. Pozwolą wam one na przetestowanie nowych taktyk oraz zawodników przed rozpoczęciem zasadniczego sezonu, a poza tym oferują wygrane pieniężne, które podreperują wasz budżet.

W FIFA 16 pojawi się też rozbudowany trening zawodników dostępny zarówno w trybie piłkarskiej, jak i menadżerskiej kariery. Będziecie mogli nie tylko rozwijać umiejętności swoich największych gwiazd, ale i juniorów dopiero pukających do pierwszego składu. Jak twierdzą autorzy gry, nowy system treningu pozwoli wam "przekształcić swój klub na wzór Ajaksu czy Barcelony z ich akademiami słynącymi z kształcenia przyszłych gwiazd piłki."
Brzmi obiecująco, ale niestety te dwie funkcje będą dostępne tylko na PC, PlayStation 4 i Xboksie One. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...