Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Voting System

grymi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanko odnosnie tego systemu glosowania ( na prywatnych serwach) za ktory dostajemy credyty i mozemy kupoowac w web shopie . Jak pewnie wiekszosc wie z tego glosowania sa gowniane pkt i za ch**a sie ich nie uzbiera na jakies fajne itewmy, a na dodatek mozna ponownie glosowac po uplywie 12 lub 24 godzin . I tutaj pojawia sie moje pytanie : czy da rade w jakis sposob oszukac ten system aby mozna bylo se nabijac credytow tyle ile sie chce ? Probowalem juz przez stronki typu anonymouse.org - nic , sciagnalem programy ktore niby zmieniaja ip - i dupa . Moze ktos z was ma na to sposoba . Bede dozgonnie wdzieczny :D

Opublikowano

Zadne ip i innego tego typu shity ci nie pomoga, to jest na takiej zasadzie ze co 12 godz na jednym koncie mozna tak zrobic

chyba ze np. takie jest moje zdanie ale nie jestem pewny czy to zadziala ze masz 2 konta i codziennie votujesz na te 2 konta

na jedno przy zmienionym ip oczywiscie nie bedziesz mógł ile chcesz kredytow dostawac

ale jezeli juz na tych dwóch kontach uzbierasz na jakas itemke wtedy bedziesz mial 2 takie itemki i mozesz sobie przerzucić

i w taki sposob bedziesz mial 2 itemki z vote w szybszym czasie a kont mozesz miec wiecej niz 2

PS: napisales w dziale od globca

blackdevil.pngDziałający trade hack do wiekszosci gier MMORPG Tutaj
Opublikowano

Jest jeden sposób ale tylko i wyłacznie na serwery ktore maja ustalone vote nie ze co 12 godzin tylko ile osob zainvitujesz w ten sposob i do tego uzywalo sie albo proxy.org lub bota z menelgame do refreshowania linkow na stronie czy jakos tak z tego ilo sie dziennie 4-5 k pujnktow i nawet caly secik sie mialo w ciagu 72 H

narutot.png
Admin Cienia
Opublikowano

Jest jeden sposób ale tylko i wyłacznie na serwery ktore maja ustalone vote nie ze co 12 godzin tylko ile osob zainvitujesz w ten sposob i do tego uzywalo sie albo proxy.org lub bota z menelgame do refreshowania linkow na stronie czy jakos tak z tego ilo sie dziennie 4-5 k pujnktow i nawet caly secik sie mialo w ciagu 72 H

To już inna bajka.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...