Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

samsung nc210 nie włacza systemu

Zontus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemacie ludzie

mam notebooka samsung NC210 

dzis zainstalowało mi się jakieś dziadostwo niby do czyszczenia błędów ale nie dało sie tego za cholere wyłaczyc, notebook sie  sam zrestartował i po restarcie nie chce sie uruchomić windowsa

w opcjach recovery solution niby jest mozliwosć przywrócenia systemu i ponowna instalacja systemu jednak nie da sie przywrócić bo wszystkie kopie zapasowe mi wcieło

a w opcji reinstalacji systemu wyskakuje informacja ze przeinstalowanie moze byc możliwe tylko przy zainstalowanym systemie windows, i reinstalacja jest niemożliwa

uprzedzajac wasze ineligentne odpowiedzi, to jest notebook a nie laptop i nie posiada napędu zeby wgrac windowsa z płyty

Opublikowano

Jakie dziadostwo ? 

To w czym problem wgrać system z USB albo napędu  podpiętego przez USB ? 

Recovery firmowe ciężko naprawić jeśli uszkodzone, możliwe że nie widać tylko dysku z kopiami systemu. Jeśli to nie padnięty dysk pozostaje ci tylko instalka nowego systemu z cd/pena od podstaw 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...