Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Kamelis.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki.

+ Nie działa wyłączenie auto ataku tutaj.

Działa, ale jak odpalisz np. dwa okienka. Na jednym uruchomisz autoatak, a na drugim próbujesz wyłączyć to nie działa.

Nie działa też jeśli odpalisz autoatak, zamkniesz multihacka, odpalisz ponownie i próbujesz wyłączyć.

Opublikowano

Działa, ale jak odpalisz np. dwa okienka. Na jednym uruchomisz autoatak, a na drugim próbujesz wyłączyć to nie działa.

Nie działa też jeśli odpalisz autoatak, zamkniesz multihacka, odpalisz ponownie i próbujesz wyłączyć.

Aha, dzięki.

Opublikowano

'Dopalacze' nie odpalają ataków boga smoków, obron, żyć, dłoni przebicia, krytyka. Nie jestem pewien cd. rosek.

Odpalają roski.

Opublikowano

­A będzie może dorobione do tego nieodpychanie z konia? :P

Byłbym niesamowicie wdzięczny.

Czy tylko mnie tak ten cheat crashuje raz po raz?

Opublikowano

Mi nie działa mobber, a pelerynki mam na 1 ustawione.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

@Exíle Mógłbyś zrobić jakąś aktualizacje? Podczas expa na mobberze, autopickupie i auto-atacku wywala z kanału lub całego klienta. Miałem tak, że pare razy wywalił po 3-5min a pare razy po 15-30min.

Opublikowano

­A będzie może dorobione do tego nieodpychanie z konia? :P

Byłbym niesamowicie wdzięczny.

Czy tylko mnie tak ten cheat crashuje raz po raz?

Mi też crashuje często

graphic.png

Opublikowano

@Exíle Mógłbyś zrobić jakąś aktualizacje? Podczas expa na mobberze, autopickupie i auto-atacku wywala z kanału lub całego klienta. Miałem tak, że pare razy wywalił po 3-5min a pare razy po 15-30min.

Mi też crashuje często

Bez multihacka nie crashuje w ogóle tak? Używacie tylko multihacka czy jeszcze coś z rodzaju dmg?

Dobra, zaktualizowałem. Inaczej to zrobiłem, zobaczymy czy da to efekt. Jeśli nie da to niestety nie mam pomysłu, bo syserr nic nie mówi.

Do pobrania w pierwszym poście.

Jeśli kogoś dalej w********a na tym multihacku to niech nie używa opcji 'Auto-atak'.

Opublikowano

Zwykły Multihack z neta spolszczony i do tego wpisany, że to ty go zrobiłeś. 

Mało tego nawet Ci się nie chce dodać ID itemów w "Dopalacze" w których brakuje ataków boga smoka itp :D

Jedynie co zrobiłeś to podpiąłeś go pod F5.

cooltext1_wrhasrw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...