Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Phone 8.1 - Brzydka jakość gier.

MrBartek1116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem. Otóż, gdy zakupiłem Microsoft Lumię 535 w grach pojawił się problem, a dokładniej brzydka jakość. Więc tak: Uruchamiam grę np. Subway Surfers, a dziwny czarny pasek znajduje się na dole. Podejrzewam, że przez niego gry chodzą w mniejszej rozdzielczości i występuje ten problem. Jak go usunąć? Proszę o szybką odpowiedź :)

Opublikowano

Nie wiem czemu się dziwisz skoro to wymagająca gra a akurat ten telefon spełnia minimalne wymagania by działała 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ale jeśli mam telefon, który ma jeszcze gorszą specyfikację i tam wszystko ładnie wygląda, a na Lumii ikonki i w ogóle są tak jakby rozpixelowane czy rozmazane :P To samo grafika jest trochę inna, a np. w grze Money Tree Clicker i Goat Evolution również takie coś występuje.

Opublikowano

Przecież masz telefon niskiej klasy z marnym wyświetlaczem 540 x 960 px to nawet nie HD rozdzielczość do której gry w większości przypadków są dostosowane to co się dziwisz że wszystko lepiej wygląda na telefonach z lepszym wyświetlaczem ? 

Mam Lumie 735 i 929 wszystko w wygląda normalnie,  a ty  jaki to masz gorszy telefon do porównywania ? 

Opublikowano

Przecież masz telefon niskiej klasy z marnym wyświetlaczem 540 x 960 px to nawet nie HD rozdzielczość do której gry w większości przypadków są dostosowane to co się dziwisz że wszystko lepiej wygląda na telefonach z lepszym wyświetlaczem ? 

Mam Lumie 735 i 929 wszystko w wygląda normalnie,  a ty  jaki to masz gorszy telefon do porównywania ? 

Samsung Galaxy Core Plus

Opublikowano

Więc jak to się ma do całkowicie odmiennego sprzętowo telefonu ??  Przecież to całkiem inna gra i inna platforma sprzętowa 

Zresztą napisałem ci wyraźnie twój telefon ledwo spełnia wymagania sprzętowe by gra działała, zresztą z regóły winny jest producent wypuszczając uaktualnienia gry które często powodują problemy 

Nie będziesz miał i nie możesz mieć lepszej niż na Androidzie jeśli nie kupisz lepszego telefonu 

Opublikowano

Więc jak to się ma do całkowicie odmiennego sprzętowo telefonu ??  Przecież to całkiem inna gra i inna platforma sprzętowa 

Zresztą napisałem ci wyraźnie twój telefon ledwo spełnia wymagania sprzętowe by gra działała, zresztą z regóły winny jest producent wypuszczając uaktualnienia gry które często powodują problemy 

Nie będziesz miał i nie możesz mieć lepszej niż na Androidzie jeśli nie kupisz lepszego telefonu 

Nawet już się trochę przyzwyczaiłem ;) W grach, w których nie widzę tego problemu to: Angry Birds Epic, Lara Croft: Relic Run, Jetpack Joyride

P.S Sorry, że piszę ,,błąd", ale nie wiem jak to inaczej nazwać :D

Opublikowano

To zależy od gry, jeśli twórcy oszczędzali i użyli grafik zrobionych pod Androida w grze na WP nie tworząc nowych pod inny system będzie to paskudnie wyglądało zwłaszcza Subway Surfers na którą nie tylko ty narzekasz jeśli chodzi o jakość pod WP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...