Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer i superlux

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny ale ciężko tu o odpowiedz.

Co powiecie o tych 2 myszka?

Razer deathadder 2013

Razer deathadder chroma

Czym róźni się chroma? Czy jest wykonana z lepszych materiałów?

Słuchawki superlux hd681 + zalman zm mic1 czy gdy przyczepie ten mikrofon do zgrubienia na kablu lub przyczepie do konstrukcji słuchawek to czy będzie dobrze mnie słychać? Jeszcze pytanie czy słuchawki pozwalają na włożenie całego ucha do ich środka?

A i jeszcze podkładka a4tech x7 500mp

Sprzęt oczywiście pod csgo.

Opublikowano

Słuchawki superlux hd681 + zalman zm mic1 czy gdy przyczepie ten mikrofon do zgrubienia na kablu lub przyczepie do konstrukcji słuchawek to czy będzie dobrze mnie słychać? Jeszcze pytanie czy słuchawki pozwalają na włożenie całego ucha do ich środka?

Tak dobrze bd słychać (ja mam +30dB), tak całe ucho się mieści

XPA9.png

Opublikowano

Yhm rozumiem.Ja to mam zawsze dużo pytań.Jak z głośnością słuchawek? Są głośne? Bo na moich tanich słuchawkach mając głos na full g****o słyszałem :D

Opublikowano

ja ci polecam creative fatality są zarąbiste!! mam je od 4 tygodni czyli prawie miesiąc i juz z s6 wyszlem mam teraz g2 i sieje postrach wobec moich kolegów hehe tobie rowniez polecam

Opublikowano

ja ci polecam creative fatality są zarąbiste!! mam je od 4 tygodni czyli prawie miesiąc i juz z s6 wyszlem mam teraz g2 i sieje postrach wobec moich kolegów hehe tobie rowniez polecam

ayy lmao

superluxy i zalman to bardzo dobre rozwiązanie do 100 zł, sam posiadam ten zestaw od +/- 6 miesięcy i sprawdza się doskonale. 

­

Opublikowano

Hahahha beka z dzieciaka :D

"Mam już od 4 tygodni czyli prawie miesiąc"

Dzieciak albo śmieszek

Zalmana do czego podczepiasz? Do słuchawek? Jak nagrywa?

Opublikowano

Hahahha beka z dzieciaka :D

"Mam już od 4 tygodni czyli prawie miesiąc"

Dzieciak albo śmieszek

Zalmana do czego podczepiasz? Do słuchawek? Jak nagrywa?

Do kabla od słuchawek, +/- 10 cm od ust, jakość jest dobra.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...