Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zrobić licznik taki że po wciśnięciu przycisku dodaje mi +1 liczbę. Czyli jest na ekranie np. 0 a gdy wcisnę przycisk to ma wyskoczyć 1 gdy ponownie to 2.. itd.. 
Jeśli ktoś mi takie coś zrobi będę bardzo wdzięczny.

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

Opublikowano

Aby takie cos zrobic najlatwiej bylo by za pomoca bazy danych nie jest to zbytnio skomplikowane lecz trzeba miec baze danych i troche informacji na temat zapytan aby to dzialalo 

Pozdrawiam ;D

Posiadam bazę danych. Tylko że czy nie będzie przez to dużo zapytań do bazy?

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

Opublikowano

Możesz rownież pracowac na pliku, zapisuj wszystko do pliku i później z pliku juz sobie zliczasz.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

13. Ten dział nie służy do proszenia o wykonanie strony, bota, cheata lub innego programu, lecz do pomocy osobom, które taką aplikację chcą napisać. Wszelkie tematy łamiące tę zasadę będą przenoszone do kosza.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...