Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odszkodowanie

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Miałem w szkole sytuację na wfie, przy której doznałem kontuzji, mianowicie skręcenie i naderwanie stawu skokowego. Wychowawca powiedział mi, że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Mam wszystkie papiery od lekarza, za tydzień jadę na kontrolę. Nie miałem żadnych szyn ani nic. Wie ktoś ile takie odszkodowanie może wynosić?

Opublikowano

Cześć. Miałem w szkole sytuację na wfie, przy której doznałem kontuzji, mianowicie skręcenie i naderwanie stawu skokowego. Wychowawca powiedział mi, że mogę ubiegać się o odszkodowanie. Mam wszystkie papiery od lekarza, za tydzień jadę na kontrolę. Nie miałem żadnych szyn ani nic. Wie ktoś ile takie odszkodowanie może wynosić?

To ubezpieczyciel wypisuje ile Ci się należy. Z tego co wiem żaden z nas nikim takim nie jest. 

Opublikowano

­Wszystko zależy od ubezpieczyciela. A z reguły oni robią wszystko by nie wypłacać kasy. Ile razy to słyszałam i widziałam jak ktoś np. w szkole złamał noge a dostał tak śmieszne pieniądze, że szkoda gadać.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

U nas w szkole gościu sobie złamał nogę i rękę (kość przedramienia wyszła na zewnątrz ) krawił jak skurwysyn, a dostał marne 125 zł za to wszystko.. a ja pytam kiedy ja dostane odszkodowanie i inni którzy ten koszmar widzieli?..

Opublikowano

To nie wiem jak wy to robicie, ale jak ja doznałem pęknięcia kości zaraz przed łokciem to dostałem parę stówek odszkodowania(nie pamiętam dokładnie bo było to ~4 lata temu). :v

Opublikowano

dostaniesz 1% lub 2% ubezpieczenia przynajmniej jeśli chodzi o te w PZU xD

pewnie koło 100 zł 

jakiś ziomek ostatnio mi mówił, że tak jest, sam skręcił coś tam 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...