Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup konta?

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. chcialem zakupic dzisiaj skorki do mojego wlasnego konta.. ale czy to sie oplaca? w kwocie 50zl zakupie 4 skorki...

Za taka sama cene widzialem na allegro konto platynke z 20skinami? I o co chce pytac? Gdzie najbezpieczniej kupic i czy wg bezpieczne to jest? Jak zakupic gdzie zakupic zebym nie zostal oszukany>? Wiem ze nawet jesli mi ktos poda email to i tak moze odzyskac dane przez supporta.... 

farah.png

Opublikowano

Kupowanie kont na stronach wiążę się z ryzykiem szybkiej utraty go.

Nigdy nie masz pewności że właściciel nie będzie chciał odzyskać konta poprzez support. ( z doświadczenia wiem że działają w tych sprawach szybko )

Sam osobiście nie polecam kupowania kont chyba że trafisz na zaufaną osobe najlepiej z twojego otoczenia którą znasz i w razie problemów możesz postraszyć ją swoimi rodzicami xD

Opublikowano

Witam.. chcialem zakupic dzisiaj skorki do mojego wlasnego konta.. ale czy to sie oplaca? w kwocie 50zl zakupie 4 skorki...

Za taka sama cene widzialem na allegro konto platynke z 20skinami? I o co chce pytac? Gdzie najbezpieczniej kupic i czy wg bezpieczne to jest? Jak zakupic gdzie zakupic zebym nie zostal oszukany>? Wiem ze nawet jesli mi ktos poda email to i tak moze odzyskac dane przez supporta.... 

Kupowanie kont w lolu to głupota. Zaczynajac od tego, że kupujesz dywizje, to jeszcze to, że ktoś cie opierdoli.

Opublikowano

To nie te czasy, co kiedyś - co można było kupić bezpiecznie konto.
Nawet jeśli kupisz konto i zmienisz email, haslo i nick - to osoba prawna która założyła to konto może napisać do supportu donosząc o kradzież - podaje wypełnione przez nich punkty i odzyskuje konto w pare dni, a ty zostajesz z niczym.

Opublikowano

Potwierdzam. Kupiłem kiedyś konto za psie pieniądze do zabawy i 2 tygodnie później nie mogłem się już na zalogować a ktoś wciąż na nim grał, więc kupno odradzam

Opublikowano

Kupno kont w lolu nie ma sensu. Po pierwsze tak jak użytkownicy wyżej napisali łatwo o jego utratę. Wiadomo handel w lolu jest zabroniony dlatego takie konta też banują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...