Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Program FIFA 16 przestał działać"

Icemajor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, kupiłem FIFKę, stworzyłem karierę, mam już poządną pakę, ale gdy chcę zagrać mecz, to przy ładowaniu występuję właśnie błąd: "Program FIFA 16 przestał działać". Proszę o pomoc. ;)

Opublikowano

Sprawdź najpierw jakie błędy występują w dzienniku zdarzeń z procesem fifa16.exe

Panel Sterowania > pod Narzędzia administracyjne kliknij Wyświetl dzienniki zdarzeń > rozwiń Dzienniki systemu Windows > Aplikacja

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

@tobysal

Oto chodziło?

Nazwa aplikacji powodującej błąd: fifa16.exe, wersja: 1.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x55fc7502
Nazwa modułu powodującego błąd: fifa16.exe, wersja: 1.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x55fc7502
Kod wyjątku: 0xc0000005
Przesunięcie błędu: 0x0000000003e77c42
Identyfikator procesu powodującego błąd: 0xf1c
Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0x01d0fc83b5bdff55
Ścieżka aplikacji powodującej błąd: F:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16\fifa16.exe
Ścieżka modułu powodującego błąd: F:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16\fifa16.exe
Identyfikator raportu: c90168c4-5344-461e-8303-72d73162f250
Pełna nazwa pakietu powodującego błąd:
Identyfikator aplikacji względem pakietu powodującego błąd:

Opublikowano

Na zagranicznym forum znalazłem pewne rozwiązanie.

Wejdź w Mój komputer i kliknij PPM na dysk, na którym masz zainstalowaną FIFA 16. Wybierz Właściwości, a następnie Narzędzia i w pierwszym polu kliknij Sprawdź.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

No właśnie tego się obawiam. Na szczęście mam jeszcze zapisy z tej gry sprzed dwóch dni, więc spróbuję i zaraz odpiszę.

Oho, proszę bardzo... Akurat znalazłem... Mecz wcześniej wszystko jest OK.

Dobra naprawiłem, błędem zapisu były dwa transfery, które przeprowadziłem w poprzednim zapisie, nie wiem czemu, ale nie wykonałem ich i wszystko sprawnie już działa. Dziena. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...