Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake czy zarobek?

RAZOR5171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj na ebay'u znalazłem cs: go za 10 zł. Iż można tam płacić paypal'em pomyślałem czemu, by nie. Zrobiłem nowe konto steam, odpaliłem guarda, a sprzedawca sam poprosił mnie o dane do konta steam (lol), a następnie wpisał mi kod do gry pod pretekstem, że nie chce sytuacji, aby jakiś kod od niego nie działał. Cs'a mam od paru godzin i żadnego haczyka jeszcze nie znalazłem. Jak myślicie fake czy zarobek z strony sprzedawcy? Tymczasem będę traktować to konto, jako mój first smurf :D

PS - Sprzedawca ma 0 negatywnych ocen, 1 neutralnych i 400-coś pozytywnych.

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj na ebay'u znalazłem cs: go za 10 zł. Iż można tam płacić paypal'em pomyślałem czemu, by nie. Zrobiłem nowe konto steam, odpaliłem guarda, a sprzedawca sam poprosił mnie o dane do konta steam (lol), a następnie wpisał mi kod do gry pod pretekstem, że nie chce sytuacji, aby jakiś kod od niego nie działał. Cs'a mam od paru godzin i żadnego haczyka jeszcze nie znalazłem. Jak myślicie fake czy zarobek z strony sprzedawcy? Tymczasem będę traktować to konto, jako mój first smurf :D

Ma klucz do gry, wie jakie masz ID i maila. Napisze do supportu i może odzyskać konto :v

Lepiej nie dawaj na to konto skinów.

tenor.gif

Opublikowano

Ma klucz do gry, wie jakie masz ID i maila. Napisze do supportu i może odzyskać konto :v

Lepiej nie dawaj na to konto skinów.

Dzięki za odp. Zobaczymy za parę dni, albo miesiecy.

Ogólnie po wpisaniu kodu sam nakazywał zmianę hasła na koncie steam itd.

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Ziomek nie sluchaj tych... ja mam ziomka co kupił tak konto i luzik gramy non stop znaczy gralismy bo ostatnio jakims cudem usunął wszystkich znajomych ale nie oszukali go bo dlugo go juz znam :) poznalem go w ubiegły poniedzialek :) luzik nie bój sie przeluz wszystkie skiny :)

Opublikowano

Proszę reportujcie tego konrada bo on we wszystkich tematach spamuje i jest nastoletnim dzieckiem bez mutacji.

Nie przekładaj na to konto skinow i ustaw profil na prywatny tak żeby nie można było zobaczyć ekwipunku

Opublikowano

­

Ziomek nie sluchaj tych... ja mam ziomka co kupił tak konto i luzik gramy non stop znaczy gralismy bo ostatnio jakims cudem usunął wszystkich znajomych ale nie oszukali go bo dlugo go juz znam :) poznalem go w ubiegły poniedzialek :) luzik nie bój sie przeluz wszystkie skiny :)

Co za debil, ja pier*ole. "długo go już znam", "poznałem go w ubiegły poniedziałek", ludzie z takim IQ jak ten konrad powinni mieć zakaz wstępu na to forum.

tenor.gif

Opublikowano

­

Co za debil, ja pier*ole. "długo go już znam", "poznałem go w ubiegły poniedziałek", ludzie z takim IQ jak ten konrad powinni mieć zakaz wstępu na to forum.

Haha zgadzam się.

Heh dobre, ale dobrze Cie wyrolował przede wszystkim jak koledzy wyżej mówią zmień profil na Prywatny a po 2 to nie przekładaj skinów bo on ma władze nad tym kontem nie ty ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...