Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot Invoria.pl

Makłowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej takie coś szybko zablokują, Ja nie długo zrobię wstawkę z wh itp.

Jeśli twój expbot to nawet wyszlo ci to, ale coś podobny do realfreaka.

Tylko, że ja nie wiem kto w tych czasach robi takie udogodnienia do clienta, gdzie w tym jest sens xD

Opublikowano

Raczej takie coś szybko zablokują, Ja nie długo zrobię wstawkę z wh itp.

Jeśli twój expbot to nawet wyszlo ci to, ale coś podobny do realfreaka.

Tylko, że ja nie wiem kto w tych czasach robi takie udogodnienia do clienta, gdzie w tym jest sens xD

Nie jego.

Opublikowano

Nigdzie nie pisałem, że mój :P Akurat na Invorii głównym problemem jest odpalenie jakiegokolwiek skryptu, a ja znalazłem na to sposób :P

Jakim problemem xD? ja żadnego problemu tam nie widziałem

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jakim problemem xD? ja żadnego problemu tam nie widziałem

Ty akurat jesteś jedną z tych osób, które wyniosły coś z tego forum zamiast czekać na gotowe :P

Opublikowano

Mówiłem, że już tego nie odpali, jak już coś robisz to z głową, takich rzeczy się nie wrzuca na mpc, skoro nie masz gwarancji, że zawsze będzie działać, a teraz już nawet aktualizacji nie jebniesz.

Właśnie pobiorę se te invorie zrobie wam w końcu te cheaty, będą aktualizacje(Nie bedzie cudów, będzie zwykły auto clicker(1-5 slotów w eq, 1-4 slotów na pasku skilli) i autopickup. To wystarczy na 100%, używa co chcemy, zbiera itemy, wystarczy zblokować spację i gotowe. Ale mniejsza o to, instrukcja jeszcze bedzie, zeby spamu nie bylo.

Opublikowano

Ty akurat jesteś jedną z tych osób, które wyniosły coś z tego forum zamiast czekać na gotowe :P

Tak jeszcze raz se czytam co piszecie xD

Z tego forum coś wynieść, chyba nie wiesz co piszesz xD

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zainstalowałem i mi wyskoczyło "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120D.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem." Co mam teraz zrobić? Wie ktoś czy idzie jakoś zainstalować ten "MSVCR120D.dll"? Ogólnie gra działa. Włącza się po kliknięciu kilka razy w "Ok", ale po kliknieciu 2x F5 w grze nic sie nie dzieje. O co chodzi?

post-1480616-0-93334200-1467220372.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...