Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie działa po wklejeniu folderu z grą do Steam

krychaztv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, kolega przeniósł mi na pendrive plik ze steamapps czyli dotę ja ja wkleilem do swojego steamapps i jak włącze steam to gra nie działa wiecie może jak to zrobić zachęcam do pomagania daje like :D

Opublikowano

Jak nie masz gry w Bibliotece to znajdź grę na steamie i dodaj do Biblioteki. Ewentualnie możesz sprawdzić spójność plików :)

Pisze jak wchodzę w gre przez sklep że mam już dodaną dote do biblioteki a jak wchodze w biblioteke to jej nie ma. PS Sory za orto

Opublikowano

Żeby gra była widoczna w bibliotece po przeniesieniu, trzeba również przenieść korespondujący jej plik Appmanifest_xxxxxx.acf (w folderze steam/steamapps).

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Moim zdaniem nie masz co sie bawić w przynoszenie gry ze steama na pendrive. 
W chwili pobierania i ściągania doty na jego profil gra instaluje pliki jakby miała zostać zainstalowana na jego kompie oraz na jego profilu.
Zapewne czeka Cię ściąganie doty na własną rękę.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Wystarczy aby kolega kliknal prawym na dote (steam) >>Własciwosci >> pliki lokalne >> utwórz kopie zapasową plikow gry, pozniej dal ci je na pendrive. Odczytac pliki to juz nie problem, ale jesli nie bedziesz mogl sobie poradzic to wyslij mi wiadomosc na PW.

Opublikowano

Albo włącz pobieranie dota2, niech ściągnie ok. 20-30 mb następnie przerwij i wgraj pliki z pendrive nadpisując to co się już pobrało. Gdy skończysz wyłącz i włacz steama jeszcze raz i zamiast pobierać 5-6GB będziesz musiał ściągnąć jeszcze jakieś 500 MB i wszystko działa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...