Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger?

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..Wczoraj pobrałem po godzinie 12-13:00 jakiegos inicjatora plików .dll ale gdy go uruchomilem nagle komputer zaczal sie scinac a sama ikona z pulpitu znikla.. Oczywisacie probowalem jakos ten syf wylaczyc przez ctrl+alt+del ale po kazdym wylaczeniu procesu tego inicjatora odpalaly sie nowe - wiec wlaczylem windows defendera i przeskanowalem komputer - wykazalo ze byl to wirus (nie pamietam jaki) i siedzial on w folderze ukrytym C:\ProgramData (ta ikona sie tam ukryla?). Po resecie komputera pobralem malwarebytes i rowniez przeskanowalem komputer ale juz nic nie wykazalo.. a wiec po calym tym incydencie gralem sobie w lola az do godziny 22 gdy na mojego facebooka jak i steama i gmaila ktos obcy z Stanow zjednoczonych chcial sie zalogowac.. czy mozliwe ze dalej mam na kompie jakiegos keyloggera na kiju ? 

8kHod.png

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne. Polecam tylko używać zaufanych programów do takich rzeczy. :) Zablokuj wszystkie e-maile z których korzystałeś, pozmieniaj hasła i pobierz dobrego anty viursa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...