Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka problemów i pytanie

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, chcę włączyć VSync w OBSie, aczkolwiek by móc to zrobić, muszę jakoś włączyć opcję VSync w procesorze, szukałem takiej opcji w BIOSie ale nic ;/ procek mam intel core I5 4460 3.2GHz z możliwością boosta do 3.4 GHz.

Mam również problem jak streamuje w OBS, używam NVEC coś tam iż zabiera ona najmniej PFSów i w csgo mam wtedy 200-240. z x264 mam 120-140 i mimo tych klatek, to gra się strasznie tnie/laguje ;d

I jeszcze jedno pytanie, jak włączyć/gdzie pobrać sterownik/program do mojego procka by móc go zboostować do tych 3.4GHz?

Za udzielnie pomocy dam limit, lub 1 odpowiedź na jedno z pytań 5 rep.

Opublikowano

vsync w procesorze?

Wątpię żeby o to chodziło. Spróbuj wyłączyć synchronizację pionową w grze. Boost sam się włącza jeśli jest taka potrzeba.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

vsync w procesorze? xD

3,4ghz włącza się samo wtedy kiedy trzeba

" to gra się strasznie tnie/laguje" - tnie/laguje na streamie czy jak grasz?

semi-advanced penetration tester / c# ; php ; python programmer / wireless cracking / money-earner 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...