Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auth na nulled.io

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisząc pomocne posty, poradniki, wrzucając do działu youtube'a zabawne filmiki etc. Ew. możesz poprosić kogoś, żeby zrobił konto i zlajkował Ci posty.

giphy.gif

Opublikowano

A mogę do jakiś tematów powpisywać posty i nabić ich 25? A potem z innego konta dać sobie lajki?

Opublikowano

A mam jeszcze pytanie, bo skomentowałem 2 tematy, żeby zobaczyć tą ukrytą treść i mam leecher lvl -75. O co z tym chodzi i co mam zrobić zeby znowu miec normalnie to znowu?

Opublikowano

A mam jeszcze pytanie, bo skomentowałem 2 tematy, żeby zobaczyć tą ukrytą treść i mam leecher lvl -75. O co z tym chodzi i co mam zrobić zeby znowu miec normalnie to znowu?

Nie pisz komentarzy typu: ty / nice, itp - pisz coś z ponad 15 znakami.

giphy.gif

Opublikowano

Nie pisz komentarzy typu: ty / nice, itp - pisz coś z ponad 15 znakami.

Nareszcie normalny sposób, a co moge zrobic teraz zeby nie miec tego -75?

Opublikowano

mój znajomy porobił mi przez Cyberghost repke o czym dowiedziałem się po tym jak dostalem bana na nulled. Jakoś to sprawdzili, na poczatku dostałem -50 rep a jak zaczełem pisać na shoutboxie, że ja sobie z mulciaków nie dawałem rep to dostałem perma.

jeśli masz l value na -75 rob nowe konto jak nie chcesz zmieniac ip to poprostu napisz do supportu, że do tego konta zapomniałeś pasów i nie masz maila ( rzecz jasna z 2go ) i czy mogą je zablokować.

Opublikowano

Wejdz na przykład w zakątek graficzny, nastepnie jakis temat i napisz cos z 50 znakami. W moment nie powinieneś mieć tego leechera na minusie.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...