Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Specjalisty dla maga na sam początek.

JanuszJestFajny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Ostatnio po roku przerwy wróciłem do nostale. Sprzedałem wszystko co miałem z woja i zrobiłem sobie maga. A teraz moje pytanie - Wiem, że opłaca się kupić holke vulk i poska a więc co będzie lepsze? Kupno holki 99+9 vulk 99+9 i poska 99+9 czy moze 5 i  6 +9 a holke +12/13, albo vulk +12/13 or poska 12/13. Zastanawiam się i nie wiem bo holka jest taka prawie do wszystkiego posek tak samo a vulk w miare, ale za to bardzo mi się podoba. Także z chęcią posłucham waszych propozycji, doświadczonych graczy, którzy znają sie na magu. Czekam i dziękuje ;d

Opublikowano

Powiem jak ja gram/grałem:

Otrzymałem holke +11 i expiłem z nią do 70-75lvl. Następnie kupiłem poska +9/10 i nim expiłem do 85lvla i kupiłem +12, aby mieć 100 w ele (mam SL Siły: 12) i ileś tam siły.

Vulcano przyda ci się pod PvP, gdzie uderzysz w mnicha/zwiada który nie ma resa na ogień. :)

To jest tylko moje zdanie. :) Tak ja zaczynałem.

Opublikowano

Arcymag > holka i tyle mam do powiedzenia w temacie. Holke można kupić max +9, bo przed 90 jest gó***, nadającym się tylko do helania na rajdach. Arcymag prócz helania jest lepszy od holki pod każdą kwestią. Powinieneś dążyć do czegoś takiego: vulk, pos i arcymag przynajmniej 99+9, holke możesz odłożyć na dużo dalszy plan, bo nawet z +5 wezmą cię na każdy rajd. Na magu po wbiciu 90 można się rozglądać za sp +12/13, bo przed z zerowym ściąganiem resa, to nie zrobi Ci to praktycznie różnicy czy masz 90 czy 100 w ele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...