Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wymianą skinów

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na sam początek chce powiedzieć że wiem że jest 7-dmio dniowa blokada po zakupie..

Więc krótka historia:

Pewnego dnia (tydzien temu i JEDEN dzień) zobaczyłem na yt jak ktośtam stawia skiny n jakimś tam jackpocie.. znalazłem w miare fajnego na małe stawki. Więc tego samego dnia poszedłem do kiosku i kupiłem PSC za 50 zł.doładowałem steam, Kupiłem szybko skiny, wchodze na jackpota. Patrze.. niema skinow moich wgl. W ofercie wymiany. Pisze na czacie tego jackpota, jakaś miła osoba mi powiedziała że jest 7-dmio dniowa blokada..

☆☆☆☆ Tydzień później (wczoraj) ☆☆☆☆

Zniecierpliwiony czekam na godzine w której tydzien wczesniej kupiłem skiny, wkońcu wybiła 20:28, wchodze na jackpota,Patrze, Dalej w ofercie wymiany niema skinów.., wchodze na Steam, w ekwipunek,klikam na jakiegoś skina,pisze :"Można wymienić po: Oct 01 2015 (7:00:00) GMT" po chwili myślenia, popatrzyłem na zegarek, była 6:40, więc poczekałem do 7:10 wchodze. A tam dalej to samo.. patrze na dół i pod tym skinem są "Tagi" i pisze tam:

"Tagi: Pistolet, Desert Eagle, Kolekcja Chroma 2, Normalny, Wojskowej jakości, Fabrycznie nowa, Niewymienialny, Zbywalne"

I zrozumiałem że nic z tego nie będzie. Bo pisze "Niewymienialny" Tylko pytanie.. Dlaczego ? I co moge z tym zrobić?

Tak to wygląda:

img-20151001-083629.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...