Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pbe 30/09 rip riven

KampieWszedzie^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież u tej Riven to buff jest xDD Defacto trzeba będzie przyzwyczaić się do tego :D Nerf dariusa zdecydowanie na +

Pomyśl że nie masz tych stacków to z ulta nic nie walniesz. Dać jej ograniczenia w postaci jakiś stacków to błąd.

Opublikowano

Pomyśl że nie masz tych stacków to z ulta nic nie walniesz. Dać jej ograniczenia w postaci jakiś stacków to błąd.

Obecnie jak ktoś ma dużo hp to też nic nie walniesz. Teraz będzie biła jeszcze więcej z całego combo ;) Wiele osób narzekało na rework Fiory, a obecnie jest broken i nie da się na nią grać.

­

Opublikowano

Nie jest z nią AŻ tak źle! Tylko kwestia nauczenia się jej stylu gry na nowo i wejścia w TF z pełnym paskiem. Jedyne co jej zlikwidowali w zamian to możliwość inicjacji w dowolnym momencie.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Kurde co tu sie dzieje z Rivenką. Halo @Zarax dzwoń do Rito.

Cos czuje, ze jednak nadal nie odpuscimy gry nią. Riven polega na resetach i prawidlowym combo.

///

Śmiechłem.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie mają się czego czepić to czepią się nawet zbalansowanej rivenki nie ogarniam ich. Jest wiele postaci do poprawy a oni biorą się za takiego herosa...

Opublikowano

Bardzo dobrze z tą riven, teraz wygląda to mniej więcej tak jak z ryzem... bez stacków nie będzie zbytnio chętna do walki, natomaist z stackami op

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jeżeli to prawda, to zmiana zdecydowanie na plus. Większość Riven na SoloQ wbijała się w tfa bez pomysłu co zrobić, teraz wszystkie pseudo mainy znikną i zostaną tylko "ogarnięci". Zobaczymy jednak czy to prawda czy mit.

Opublikowano

Jeżeli to prawda, to zmiana zdecydowanie na plus. Większość Riven na SoloQ wbijała się w tfa bez pomysłu co zrobić, teraz wszystkie pseudo mainy znikną i zostaną tylko "ogarnięci". Zobaczymy jednak czy to prawda czy mit.

To prawda. Często grałem normale na Topie Riven vs Riven, ja grałem def, a enemy Riven wbijała na mnie all in, a ja na spokojnie potem ogrywałem. 

W sumie ciekawie będzie się ją mainowało :P Dobre zmiany imo, teraz ma przynajmniej coś na rodzaj "energii, stacków". 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ten nerf na riven prawie nic nie znaczy a 10% do dmg to naprawde duzo.

Juz widze, pasyw 50% bodajze+ 10% +20 % ult + infinity i te kryty po 2k.

Opublikowano

Ci, którzy twierdzą, że zmiany Riven są złe, niedobre, Riot plx. BoxBox udowadnia na PBE, że jednak to jest coś dobrego ;) Wystarczy obejrzeć filmik.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Taką rivenką z pewnością grałoby się trudniej, ale nie powiedziałbym, że te zmiany "zabiły" by ją. Kwestia przyzwyczajenia się do nowej pasywki.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...