Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]WildStar-Nowy dział

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na wstępie od razu piszę że nie będę jakoś super opisywał tą grę kopiując całe opisy z innych stron z grami MMO (tak jak to robi większość) bo żeby poznać jak gra jest dobra trzeba się samemu przekonać ;)

No to tak, Pare dni temu WildStar Oficjalnie Przeszedł na FREE2PLAY, a patrząc na poziom Zainteresowania gry kiedyś czyli jak była B2P był wysoki a gdy gra przeszła na f2p to sewery gry nie wytrzymują naporu graczy i osób chętnych by zagrać w te grę i myślę ze popularność tej gry przez długo będzie jej towarzyszyć.
Także jestem za tym by stworzono Oddzielny dział(czyli nie dodawać go do "INNE MMO") dla tej Gry, (Na razie tylko testowy) ale myślę że szybko z testowego przejdzie na Główny :)

i to w sumie tyle :v

Opublikowano

Mówisz o tym?

3697914436459901092887.png

Czemu gra, o której nikt nie słyszał xD ląduje jako nowy dział na głównej, a taki ARK: Survival Evolved, który ostatnio jest bardzo popularny nie ma szans na dział testowy? o.OT_T:aaa:

Opublikowano

yyy Aha ?

fajnie że dopiero teraz zauważyłem ten dział ...

Dobra nieważne TEMAT DO USUNIĘCIA

Przepraszam za spam :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...