Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecana gra przez użytkowników?

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, niestety ostatnio moje wieczory stają się nudne, ponieważ dotąd cieszyłem się tylko jedną grą z gatunku MOBA.. Jest to League of Legends zapewne znana i może część z Was ją lubi a część odwrotnie. Zakładając nowy temat chciałbym prosić Was o doradzenie mi w jaką nową grę mógłbym zacząć grać? Lubię gry z gatunku MOBA ale dobrym MMORPG też nie pogardzę, jednakże w większość gier z pierwszego gatunku grałem i według mnie tylko kilka z nich jest w stanie dorównać lidze legend są nimi SMITE oraz Dota 2, co do MMORPG jak byłem młodszy grałem w Metina oraz zapewne weterana MU Online chciałbym żebyście doradzili mi grę, która rzeczywiście mnie zaciekawi oraz wciągnie. Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi udzielone w tym temacie ;). Pozdrawiam.

Opublikowano

Spróbuj last chaos, ale na privacy tylko. Tak to polecam również Guildwars 2 i neverwinter. Jeśli lubisz latać to WarThunder, identyczne co world of tanks tylko zamiast czołgów są bojowe samoloty z 2 wojny światowej.

9La1rOf.gif

Opublikowano

mob raczej nie bede wypisywać bo po za tymi co wymieniles jest jeszcze tylko HoTS ktory stoi na bardzo duzym poziomie ale zapewnie grałeś i nieprzypadł ci do gustu przez system tam zawarty który akurat mi najbardziej pasuje do MoB ale to oczywiscie moja subiektywna ocena.

Zostaje wiec jakiś RPG teraz wyszedł WildStar F2P jednak są mega problemy lagi, mega kolejki, no na ta chwile srednio sie gra jednak jest to jak na ta chwile najlepsze F2P obok GW2 na rynku, nie napisales czy ma być F2P czy inny wiec polecam tez FF bardzo przyzwoicie sie gra i jest nawet rozbudowany

A jezeli RPG nie odpowiada to moze HnS ? PoE oraz Diablo sa tutaj weteranami i raczej malo co jest wstanie im dorównać zobacz a moze cie wciagnie.

76561198013232167.png

Opublikowano

Spróbuj last chaos, ale na privacy tylko. Tak to polecam również Guildwars 2 i neverwinter. Jeśli lubisz latać to WarThunder, identyczne co world of tanks tylko zamiast czołgów są bojowe samoloty z 2 wojny światowej.

Właśnie lubię bardzo gry oparte na historii ;) W samolociki na pewno spróbuję zagrać, dzięki wielkie za odpowiedź ;)

mob raczej nie bede wypisywać bo po za tymi co wymieniles jest jeszcze tylko HoTS ktory stoi na bardzo duzym poziomie ale zapewnie grałeś i nieprzypadł ci do gustu przez system tam zawarty który akurat mi najbardziej pasuje do MoB ale to oczywiscie moja subiektywna ocena.

Zostaje wiec jakiś RPG teraz wyszedł WildStar F2P jednak są mega problemy lagi, mega kolejki, no na ta chwile srednio sie gra jednak jest to jak na ta chwile najlepsze F2P obok GW2 na rynku, nie napisales czy ma być F2P czy inny wiec polecam tez FF bardzo przyzwoicie sie gra i jest nawet rozbudowany

A jezeli RPG nie odpowiada to moze HnS ? PoE oraz Diablo sa tutaj weteranami i raczej malo co jest wstanie im dorównać zobacz a moze cie wciagnie.

W HoTS'a masz rację grałem, gram i podoba mi się tylko po prostu jestem osobą, która chwilę chce pograć w jedną grę i chwileczkę pograć w inną w wymienioną przez Ciebie grę "PoE" nie grałem więc nic tylko spróbować, dzięki za odpowiedź.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...