Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO a LoL

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram w cs'a od stycznia tego roku. Dużo się zmieniło od tamtego czasu. Przeszedłem z Lola na Cs'a ze względu na to, że koledzy grali jak i również, kiedyś nie było tzw. "bandy idiotów" czy dzieci którzy nie wyszli nawet z podstawówki. Teraz chcąc sobie zagrać sam MM'a trzeba niestety albo tych dzieci wyciszać albo po prostu nie grać samemu. Kiedyś narzekało się, że Ruscy gracze są tacy złośliwi i wgl. a od kiedy ci youtuberzy nagrali swoje odcinki z cs'a np. Rezi. Wszystko się zmieniło. Większa społeczność graczy w tym momencie denerwuje się na dzieci którzy to chcą zabłysnąć w świecie CS:GO "jadąc" po rodzicach danego gracza. Czy również w Lol'u jest tak nierozwinięta praktycznie połowa graczy jak w cs'ie? Czy może od ponad pół roku wszystko się zmieniło i gra w lola przybrała jakiegoś nowego klimatu? 

Opublikowano

Wydaje mi się, że pół roku temu nie dało sie nic na czacie, obecnie jest lepiej co pozytywnie mnie zaskoczyło przy powrocie. Nawet dość często spotykam ludzi, z którymi można miło pogadać (nie tylko pl).

Opublikowano

W sumie rzadko spotkam takie osoby, które muszę ignorować bo ich flame mnie dekoncentruje. Zazwyczaj w lolu są takie drużyny, że albo nic nie piszą, albo tylko coś na zasadzie "drake" "push mid" "buy solari" itp. Nie wiem jak w silverach/brązach. Tam jest chyba trochę gorzej, bo siedzą tam same boby z wielkim ego.

Opublikowano

Hmmm, wydaje mi się, że trochę już mniej jest tych flejmerów lub po prostu człowiek tak przyzwyczaił się, że nawet nie zwraca uwagi. Lepiej, aby ktoś sobie powyzywał niż poszedł afk :p Zależy to też od podejścia drużyny, bo jeżeli pojawia się w lobby osoba, która od razu jest negatywnie nastawiona, itd., pozostali zaczynają naskakiwać na niego, to atmosfera totalnie psuje się i ciężko wygrać. Lepiej odpuścić. 

Opublikowano

Wszystko się zaczęło od aktualizacji w której łatwiej można było awansować na wyższą rangę. I przez to dzieci którzy jak już wspomniałem nawet nie ukończyli szkoły podstawowej siedzą w tych kalachach/szeryfach. I psują miłą atmosferę. Chcesz się odprężyć i zagrać sobie mecz w cs'ie w ciszy i spokoju. Nie da się. Przez całą rozgrzewkę musisz słuchać jakijś debilnych piosenek które włączają ludzie z twojego lub przeciwnego teamu. Po zakończeniu rozgrzewki nasluchasz się jaki team jest zjeb**y choć osoba która wyzywa zamyka wysoko odstajac od reszty graczy w tabeli. Już to jest męczące. Jest może jakaś również wciągająca gra online typu właśnie cs, lol?

Opublikowano

S.K.I.L.L. Special Force 2. Tam nie ma komunikacji głosowej więc nie będzie tam śpiewających dzieci neo. Minusem jest jednak spora ilość cheaterów a banowanie i zgłaszanie działa tam kiepsko.

Opublikowano

Cs zaczął się psuć mniej więcej w czasie, w którym ty zacząłeś grać. Widzisz zależność?

Tak jest w każdej grze multiplayer i właśnie za to można kochać te gry. Gdybym chciał potulnych i obliczalnych kompanów to bym grał z botami.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

na mm wchodzi sie zeby grac a nie poznawac ludzi :v

poza tym wbij supreme + tam nie ma polaczkow

chociaz na suprimie troche sie zdarzalo spotkac cebulandii

i Ci cziterzy co 2/3 mecz, no thanks.

­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najczęściej zależy to od rangi - czym niższa, tym więcej dzieciarni i trollów. Na większych poziomach też się czasem trafiają, jednak rzadziej. W LoLu nie ma voicechat, więc nie irytuje to aż tak, ale mimo tego przydałaby się taka opcja. Nic z tym nie zrobisz, najlepiej znajdź team i graj z nimi. 

Opublikowano

Nie grałem w csa wiec nie mam porównania ale w lolu też zdarzają się idioci którzy nie wyzywają raczej dla samego wyzywania ale np sie wkurzają gdy przegrywają mecz. Powiedziałbym na podstawie tego co ty powiedziałeś ze cs go to spolecznosc przyjebów którzy nie mają pojęcia o kulturze, a lol to spolecznosc graczy zwyczajnie słabych, którzy lola traktują ponad własne zycie i jak nie wygrają meczu albo promocji, czegokolwiek to sie zabija.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...