Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z bolem w trakcie gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siema, sciagnalem bola , ale cos mi nie dziala, załóżmy :cassiopeja jak naciskam spacje tylko Q mi puszcza, choc powinno uzywac mi comba,tak samo katarina, potrzebuje jakiegos moda ze mi samo namierza skille czy cos?  sa jakies skrypty ktore sa obowiazkowe ?? 

Opublikowano

probowalem reinstall i nic :( nie wiem co moge zrobic, do ryze dziala mi np tylko W

Cracked/free/paid.. + jakie skrypty musisz dokładnie... z bolem jest inaczej troszku opisz podaj coś więcej

EDIT: @mifaqu .... z samej nazwy pliku dużo mi nic nie da...

+ dlaczego masz 3 skrypty do innych postaci.. kiedy graasz jedną?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

sory, nie za specjalnie ogarniam, nie mam takiego czegos jak cracked/free, gram kilkoma postaciami, w cassiopeji zalozmy powinno uzyc mi comba a uzywa tylko Q

to cos wyslac jeszcze?? 

Opublikowano

sory, nie za specjalnie ogarniam, nie mam takiego czegos jak cracked/free, gram kilkoma postaciami, w cassiopeji zalozmy powinno uzyc mi comba a uzywa tylko Q

to cos wyslac jeszcze?? 

MASZ ODPALONE 4 SKRYPTY NA RAZ... MASZ MIEĆ ODPALONY TYLKO JEDEN ZIOMEK....I TEN JEDEN MA BYĆ DO TEJ POSTACI KTÓRĄ GRASZ

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

MASZ ODPALONE 4 SKRYPTY NA RAZ... MASZ MIEĆ ODPALONY TYLKO JEDEN ZIOMEK....I TEN JEDEN MA BYĆ DO TEJ POSTACI KTÓRĄ GRASZ

no wiem, wtedy mialem zaznaczone bo kombinowalem, ale tak to mam tylko 1 wlaczony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...