Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H1Z1 - problem z płynnością

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z H1Z1. Odpalam grę na bardzo niskich ponieważ mój sprzęt na wyżej nie pozwala :/. Gra chodzi wtedy płynnie dość ale po pewnym czasie gry zaczyna się przycinać wraz  z dźwiękiem ;-; i wtedy nawet wyjście z gry jest trudne i musze reset robić.

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Witam mam problem z H1Z1. Odpalam grę na bardzo niskich ponieważ mój sprzęt na wyżej nie pozwala :/. Gra chodzi wtedy płynnie dość ale po pewnym czasie gry zaczyna się przycinać wraz  z dźwiękiem ;-; i wtedy nawet wyjście z gry jest trudne i musze reset robić.

Być może pasta termo przewodząca jest już stara i skruszała i sie procek przegrzewa.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Ja uważam że u Ciebie występuje problem baterią w laptopie ( jeśli ją masz jak nie to pewnie procesor ) która się przegrzewa pod wpływem nadmiernej energi ( chodzi o to że masz problem z baterią i nie odłaczasz ani na chwile bo się odrazu wyładowuje ) przez to cały laptop się przegrzewa i zaczynają się przycinki bo temperatura może wyjść nawet do 90 stopni , no bo myśleć normalnie to przecież ten prąd musi gdzieś wejść . Za pomocą programu CoreTemp możesz sprawdzić temperature laptopa . Zmień baterie która kosztuje na alegro 75 zł . Oczywiście to jest moje zdanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...