Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Evade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ustawić w zwykłym evadee  żeby czasami nie zacinał się jak debil na minionach.

pS: da się jakoś ustawić żeby do działało logiczniej.

Chodzi o to że jak czasami na low lvl uciekam pod wierze a on postanawia na granicy życia i śmierci ominąć jakiś gówno-spell.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Dlatego właśnie jest opcja wyłączenia evade domyślnie ,,k,,. Nie omija już skilshotów ale ciągle je podświetla, ewentualnie odznacz skile które nie mają dużego dmg to nie będzie ich unikać. Np. ult lucjana tylko przeszkadza bo evade blokuje drogę a na szybko można by przejść

Opublikowano

Evadeee czy EzVade?

Ani Evadeee ani ezVade nie ma ale chyba chodziło ci o Evade# i ezEvade. Mhmm :>

Bardziej ci polecam Evade# (Bronze-Gold) W (Plat-...) Mozesze grać na ezEvade na jakimś configu Hawk'a jeżeli nie chcesz dostać bana. :)

Opublikowano

generalnie EZ jest moim zdaniem bardzo wybrakowane, np. nie potrafi się flesznąć z ulta cassio/anki, ale chodzi płynnie jak marzenie ;3

ogólnie ez Ci powinien ominąć po takim lekkim skosie ten skillshot, dzięki czemu nie stracisz dużo czasu przy uciekaniu

Opublikowano

generalnie EZ jest moim zdaniem bardzo wybrakowane, np. nie potrafi się flesznąć z ulta cassio/anki, ale chodzi płynnie jak marzenie ;3

ogólnie ez Ci powinien ominąć po takim lekkim skosie ten skillshot, dzięki czemu nie stracisz dużo czasu przy uciekaniu

Bo z ulta anki nie da sie flesznąć, jest poprostu za szybkie nawet jak na skrypt, no chyba ze fleszniesz po fleszu anki to mozesz nie dosiegnac jej ulti
Opublikowano

Bo z ulta anki nie da sie flesznąć, jest poprostu za szybkie nawet jak na skrypt, no chyba ze fleszniesz po fleszu anki to mozesz nie dosiegnac jej ulti

Da się zawsze flashuje out of her ult.... nie wiesz nie wypowiadaj się, nie jest za szybkie.... jest wystarczająco ok.. między tibbersem, a czasem jego pojawienia się jest ułamek sekundy podczas którego możesz flashnąć, rzadko ale zdarza się po flashu przy jej ulti , że łapiesz stuna po flashu, ale jest to na prawdę rzadkie i jedynie jak masz ping w granicy 80-70 :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano
Can you add flash Annie R (Tibbers)?
No, Annie R is unflashable.
Only spells that works against it is zhonyas and spellshields (maybe untargetable), which I will add in the future.

Proszę, prosto z tematu ezEvade od autora, może Evade# ma opcje flashowania z tego ulta ale stuna i tak na ryj dostanie więc błagam, nie pierdo*.

Opublikowano

bez spiny panowie..

być może Rito trochę teraz przyspieszył tego ulta, ja ostatnio grałem tylko na ezEvade, ale jak jeszcze grałem na zwykłym Evade, to flashował mi się bez problemu i stuna na ryj nie dostawał, to samo z ultem cassio i wcale nie było to tak dawno temu (około 1.5 miesiąc?)

Opublikowano

bez spiny panowie..

być może Rito trochę teraz przyspieszył tego ulta, ja ostatnio grałem tylko na ezEvade, ale jak jeszcze grałem na zwykłym Evade, to flashował mi się bez problemu i stuna na ryj nie dostawał, to samo z ultem cassio i wcale nie było to tak dawno temu (około 1.5 miesiąc?)

Dokładnie...., dawno nie grałem na evade, czy tam ezevade i l#, ale nigdy nie było problemu z ultem annie, ale typ zamiast  sprawdzić woli posługiwać się czyimiś słowami xD, wiem co widziałem co się działo... xD, ale jak ma się ping 100000x to nie dziw się..., wtedy zdodgowanie ult'a annie jest impossible bez stuna.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...