Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dla początkującego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, od kilku lat zabieram się do Wow'a, kiedyś grałem chwile, ale to było bez przyszłości.

Obecnie poszukuje serweru, dla osoby początkującej, najlepiej w języku Angielskim / Polskim, z low / mid rate exp, jeśli to możliwe pragnął bym aby serwer był w miare aktualny, do wydarzeń z globala.

Także teraz pytanie do was, drodzy forumowicze. Znacie dobry, stabilny serwer, na którym jest sporo graczy i warto rozpocząć gre?^^ Nazwy, i linki (jeśli posiadacie) do strony, pisać poniżej, z góry dziękuje :P

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam temat. Też podpinam się do tematu iż chcę zacząć swoją przygodę z WoW'em i chciałem się zapytać na jakim <prywatnym> serwerze gra najwięcej polaków i sprzyja nowym graczom :P

Opublikowano

Odświeżam temat. Też podpinam się do tematu iż chcę zacząć swoją przygodę z WoW'em i chciałem się zapytać na jakim <prywatnym> serwerze gra najwięcej polaków i sprzyja nowym graczom :P

Najwięcej Polaków gra na polskim serwerze - Sunwell (strona : sunwell.pl). Bardzo szybko nauczycie się tam grac, bo w końcu polaczki pomogą. Ja tam grałem, lecz nie polecam zbyt dużo idiotów, bez powodu mogą Cię wywalić z rdf lub wywalą z błahego powodu - miałeś laga, pullnałeś i wylatujesz. Trzeba przyznać, że serwer stabilny, bez bugów, ale nie dla mnie, bo jest tam za dużo polaczków. Zauważyłem, że im więcej Polaków gra w grę tym mniej chce mi się w tą grę grać, dlatego też, polecam Wam serwer WARMANE (warmane.com).

Jest to zagraniczny serwer, ale bez trudu znajdziecie NORMALNĄ polską gildię, która Wam pomoże w świecie WOW'a. Raty są wyższe niż na globie 5x chyba, aczkolwiek nie jestem pewien. W każdym razie szybciej się expi niż na sunwellu.

Jeżeli ktoś chciałby zagrać na warmane, proszę o pw, bo poszukuję osoby do wspólnej gry (mogę pomóc, wytłumaczyć co i z czym się je WOW'a ;) )

Opublikowano

Ja chciałbym zacząć gre na warmane, razem z siostrą. Jesteśmy początkujący i gramy raczej dla funu. Jaki expansion na warmane wybrać? Który będzie sprzyjał naszemu stylowi gry?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zacząłem swoją przygodę na serwerze Nostalrius wersja vanilla i na prawdę bardzo szybko skumałem ocb raty podobne do globala gra 9k+ osób i mega przyjemna atmosfera 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...