Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marsz Wyzwolenia Konopi 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

normalplakata.jpg

"Parada legalizacyjna rozpoczynająca się pod Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie. Tego dnia mieszkańcy na całym świata spotykają się, by przekazać wszystkim pokojowe przesłanie: „obowiązujące restrykcyjne prawo w stosunku do marihuany trzeba zmienić”. Marsz organizowany jest przez odpowiedzialnych, dorosłych ludzi, którzy domagają się respektowania praw człowieka i zrównaniem statusu alkoholu, konopi i papierosów. Celem manifestacji nie jest namawianie do palenia, lecz pokazanie panującej wśród elit rządzących hipokryzji, oraz faktu, że palacze marihuany są przyjaznymi ludźmi z poczuciem humoru, których nie trzeba się bać, a którzy za swój świadomy wybór wtrącani są do więzień i traktowani jak przestępcy. Chcemy, aby społeczeństwo za akceptowało i respektowało prawo do używania i hodowli konopi."

Zapraszam wszystkich chętnych :) Zajebista atmosfera jedyny minus to dużo policji i częste przeszukania ale damy rade :P

A tu macie filmiki z ostatniego marszu :

Opublikowano

Heh dobrze, że mieszkam na drugim końcu Polski T_T

Chyba szkoda... xD

Jak by w polsce trawa legalna była to kur**....... Tylko szkoda że mieszkam w niemczech...

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Opublikowano

i dobrze ze nie jest legalna...

Mówi sie o tym ze alkohol powoduje więcej wypadków niż marycha ale prawda jest taka że tylko dlatego że jest ona nie legalna.

Odpadam w tym roku, samochód będzie w połowie czerwca dry.gif

ciekawe co by się stało żebyś se zajarał a tydzień później uczestniczył w wypadku byłbyś w czarnej dupie bo na pewno sprawdzili by używki

i na 100% wiesz co by test wykazał po tygodniu a czasem nawet dłuższym okresie

Opublikowano

@Kilo podobno thc w organizmie jest przez kilka miechów a najdłużej w cebulkach włosów ;p Ale po co od razu przewidywać najgorsze, jak jest wypadek to nie sprawdzają moczu itd tylko czy masz promile a jak już zrobią to i tak nic się nie stanie :) ale nie zmieniajmy tematu :> Wszyscy na marsz ! Można wałki robić :P fifki,bongo itd bez problemu

@down "W ciągu 90 dni usunięta jest każda ilość THC z organizmu" widać słabo się znają :<

Opublikowano

Dobijają mnie ludzie których nigdy nie jarali, a się podniecają "zalegalizować" mają marychę na tapecie w kom itp. Sam nie jarałem, ale nie chciałbym żeby marihuana była legalna ;) Miałem styczność z trawą i widziałem co robi tym co zapalili pierwszy raz ;>

#UP

THC w organizmie jest miesiąc. Mam kilku znajomych co "interesują" ich te sprawy ;>

Opublikowano

Mowisz ze jest miesiac?? To ciekawe jak wykrywaja po 4 miesiacach xD

Szkoda ze tylko w wawie... gdyby zrobili w kazdym wiekszym miescie to by bylo cos :P