Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria czy opłaca się zagrać?

Inemus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o serwerach od Invori ? ;v

Na którym najlepiej rozpocząć grę, na którym się milej spędza czas, etc .. >.

Opublikowano

Wiem, że warto ;F ..

Ja widziałem s2, a nawet retwork , tzn coś w stylu s3 dlatego pytam ;v

Opublikowano

Ja Ci polecam S1 to właśnie ten rework. Wiadomo nowszy serwer trochę łatwiejszy, więcej graczy różne ciekawe systemy nic tylko grać.

Opublikowano

Ja Ci polecam S1 to właśnie ten rework. Wiadomo nowszy serwer trochę łatwiejszy, więcej graczy różne ciekawe systemy nic tylko grać.

Dzięki, ale system jest taki sam ? ;F

Opublikowano

S1 jest po reworku, a na S2 jedyne kto stoi w mieście to NPC. 

Jeżeli chodzi o rozgrywkę na s1 to jest bardzo urozmaicona. Dodane są udogodnienia dla graczy, którzy dopiero zaczynają grę (wierzchowiec + szybsze zastępcze dungeony DT/WW) tak aby szybciej zdobyć broń do Expa. Gra się całkiem przyjemnie i nie ma monotonii, gdyż masz wiele rzeczy do robienia i po jakimś czasie będziesz mieć majndfak co, gdzie i jak, bo nim ogarniesz pierwszą rzecz to zostaje dodana druga na serwer.

Szukasz serwera gdzie nie będziesz się nudzić? To masz odpowiedź.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie serwer jest całkiem inny chyba nie ma nic takiego co się powtarza.

Dzięki ;F ..

S1 jest po reworku, a na S2 jedyne kto stoi w mieście to NPC.

Jeżeli chodzi o rozgrywkę na s1 to jest bardzo urozmaicona. Dodane są udogodnienia dla graczy, którzy dopiero zaczynają grę (wierzchowiec + szybsze zastępcze dungeony DT/WW) tak aby szybciej zdobyć broń do Expa. Gra się całkiem przyjemnie i nie ma monotonii, gdyż masz wiele rzeczy do robienia i po jakimś czasie będziesz mieć majndfak co, gdzie i jak, bo nim ogarniesz pierwszą rzecz to zostaje dodana druga na serwer.

Szukasz serwera gdzie nie będziesz się nudzić? To masz odpowiedź.

A co myślicie na temat Vesteris' a ? ;v

Opublikowano

Dzięki ;F ..

Vesteris no chyba najpopularniejszy serwer mediun/hard na polskim rynku. Spora liczba graczy, ciekawe dungeony, sporo możliwości zarobku. Prosty system ulepszeń, jeżeli masz czas i chęci to serwer dla Ciebie.

Opublikowano

To zupełnie dwa inne serwery. Ja jestem bardziej przychylny do INV, gdyż na prawdę tutaj nie ma czasu na nudę i nie dlatego, że pali masakrycznie ekwipunek (czy coś w ten deseń), ale po prostu jest masa dungeonów, nowy rozdział misji Wojna Domowa, zapowiedziany bardzo ciekawe event Halloween (nigdzie takiego wcześniej nie widziałem) i wiele innych. Na ISa nie jest ciężko zarobić, ale przekonasz się sam (o ile wybierzesz INV).

nlUSIa9.png

Opublikowano

To zupełnie dwa inne serwery. Ja jestem bardziej przychylny do INV, gdyż na prawdę tutaj nie ma czasu na nudę i nie dlatego, że pali masakrycznie ekwipunek (czy coś w ten deseń), ale po prostu jest masa dungeonów, nowy rozdział misji Wojna Domowa, zapowiedziany bardzo ciekawe event Halloween (nigdzie takiego wcześniej nie widziałem) i wiele innych. Na ISa nie jest ciężko zarobić, ale przekonasz się sam (o ile wybierzesz INV).

Wiem, widziałem, czytałem to wszystko, i tez jestem w szoku, Administracja stara się :3

Produkcje odziwo najlepsze, wiec możesz zaryzykować na tej 3 :D ­

Nie rozumiem ^,^

Vesteris no chyba najpopularniejszy serwer mediun/hard na polskim rynku. Spora liczba graczy, ciekawe dungeony, sporo możliwości zarobku. Prosty system ulepszeń, jeżeli masz czas i chęci to serwer dla Ciebie.

Pewnie zagram na Vesteris ' ie i Invori, zobaczymy jak to będzie ;v ..

Dziękuje wszystkim za udzielone mi odpowiedzi , oczywiście każdy ma + >,< ..

CLOSE :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...