Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad xbox 360

midfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy mam pada od xbox 360 do pc  i wie ktoś jak wyłączyć wibracje w nim? wydaje mi się że coś się popsuło bo gdy gram w fife i np strzelam w słupek to mi się od razu wyłącza pad ( baterie są dobre)

Opublikowano

Nie wiem jak wyłączyć wibracje ale problemem jest prawdopodobnie koszyczek na baterie, kosztujący 5zł. Gdy pad jest włączony i mocniej nim poruszasz to też się wyłącza?

Opublikowano

@Shiniox Tak a wiesz może gdzie taki koszyczek kupić?

Nie wiem jak wyłączyć wibracje ale problemem jest prawdopodobnie koszyczek na baterie, kosztujący 5zł. Gdy pad jest włączony i mocniej nim poruszasz to też się wyłącza?

Opublikowano

Np na allegro :

http://allegro.pl/klapka-do-baterii-pad-pada-xbox-360-one-koszyczek-i5352248460.html

Lub możesz samemu spróbować go naprawić

@Shiniox Samemu go naprawić czyli co masz na myśli? bo ja nie mam pojęcia jak to zrobić :P

Hmm. Pamietam ze byl probram zeby wylaczac / wlaczac , konfigurowac pady. Niepamietam jaki , ale gdy bede pamietac napisze.

@1361622928-U485574.pngXeLlek jak ci się przypomni to napisz :)

Opublikowano

@Shiniox Samemu go naprawić czyli co masz na myśli? bo ja nie mam pojęcia jak to zrobić :P

@1361622928-U485574.pngXeLlek jak ci się przypomni to napisz :)

Co do naprawy to miałem na myśli włożenie bardzo małej częsci jakiegoś pazłotka w tą blaszkę w koszyczku od pada. Pomoże jeśli to jest problemem. Zawsze możesz spróbować wyczyścić spirytusem część gdzie stykają się baterie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...