Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informatyk porady itp.

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam narazie robic praktyki informatyczne. Dlatego chcialbym zebyscie mi cos powiedzieli (poradniki itp.) cos dla calkiem poczatkujacego. Kierunek bardziej w integracie systemow.

Cos zebym na sam poczatek cos wiedzial. A takze jesli macie jakies dobre strony informatyczne  itp. (w sprawie systemow) zeby sie cos czegos dowiedziec.

Daje like

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

nie ucz się z poradników tylko konkretnych rozwiązań problemów na forach typu purepc MPCpc tomshardware etc

tutaj też możesz czasem się czegoś nauczyć

żartowałem

albo wytłumacz mi czego Ty się chcesz nauczyć, bo nie rozumiem "integracia systemów"

semi-advanced penetration tester / c# ; php ; python programmer / wireless cracking / money-earner 

Opublikowano

Nie wiem jak można się uczyć z poradników czy tutoriali, w szkole będziesz musiał dostosować się do informacji wykładanych przez wykładowcę i na ich podstawie dopiero sobie szukać konkretnych   informacji i rozszerzać swoją wiedzę . Znam ze swojego przykładu że uczenie sie czegoś na siłę wcale nie pomaga ucząc się równocześnie w szkole wręcz przeszkadza i zajmuje tylko niepotrzebnie czas. 

Zacznij się uczyć i dopiero dostosujesz się z informacjami do toku nauczania i swojej szybkości uczenia, nikt nie wymaga nadmiaru informacji o przedmiocie czy zagadnieniach z nim związanych w początkowym stadium nauki 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...