Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.12 Nostalrius - Postac pre tbc, Ekipa do gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam gre na serwerze nostalrius i mam takie pytanie czy Retri pal na pre tbc bedzie dobrym wyborem ? Dlugo gralem  w Wowa ale od pacza TBC , wiec nie orientuje sie czym grac na PRE tbc zeby postac bylo uzyteczna :P Magiem Frost wbijalem 2200+ na kilku serwerach ale chce sprobowac czegos nowego, Retri pal, feral,boomkin, ench

Może ktoś jeszcze chciałby zagrac w towarzystwie ?

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Ret pala sobie odpuść na vanilli chyba, że tylko pvp. Druid i shaman też zapomnij, jedynie jako resto. Właśnie m.in. dlatego wolę tbc niż vanillę bo nie muszę grać czymś na siłę.

Jakbyście się zdecydowali na hordę to zapraszam, nie chce mi się jakoś samemu z randomami expić na dungach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

6k online obecnie, polska gildia amellinium lub w aluchach regnum poloniae (wylęgarnia) a miedzynarodowa z polakami progresująca to millenium w aluchach

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Pve 2-3k osob online

pvp 6k online 2 polskie gildie

giphy.gif

Opublikowano

Amelinium 10-15 osób strasznie żywy czat :D a po stronie ally cicho jak makiem zasiał :P jedynie międzynarodowa Milenium raiduje cos :)

giphy.gif

Opublikowano

Ciężko z Polakami na zagranicznych privach, szybko się nudzą i przestają grać jeszcze przed wbiciem maxa albo od razu po wbiciu co jest bez sensu bo tylko czas stracili. A jak już jacyś gracze wbijają 60 to wychodzą z gildii i idą do jakiejś zagranicznej bo im się pali żeby szybko progres, progres robić jak jakiś wyścig, temu nic nie możemy porządnego i aktywnego skleić na dłuższą metę. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...