Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na wersji 1.9 Minecrafta będzie koniec macro?

NieZnany998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widziałem filmik na yt (rybcia111) że na macro będzie się wszystko zabijało dłużej więc tak naprawdę macro na wersji 1.9 będzie bez sensu :D.

Co o tym myślicie?

Ps.Mam nadzieję że zrobią też coś z cheatami 

Ps2.I to mi się podoba więc nie piszcie mi że wszystko krytykuje. :D

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie jest to jedna z największych zalet tej aktualizacji - pvp nie będzie wyglądać kto szybciej klika przycisk myszki czy też ma lepsze makro. W końcu walka jakkolwiek będzie wyglądać dzięki tym zmianom jak również dodaniu tarcz. Z resztą wspomagaczy jest o tyle gorzej, że są one modyfikacjami klienta co za tym idzie w momencie utrudnieniu ich tworzenia zmniejszy się również ilość modów dodających coś do gry np. nowe bloki czy też maszyny.

Opublikowano

Ja słyszałem, że zmieniają również to jak serwer odczytuje poruszanie się graczy, i że wykrywanie speed/fly hacków będzie prostsze.

A co do macro to tak, szybkie hity będą bić bardzo mało, macro będzie opłacalne jedynie w walce motyką, ponieważ jej siła rośnie bardzo szybko, a raczej na takim sg motyk nie ma. :D Lecz niestety lub też stety ta cała siła będzie zależna od właściciela serwera - Może włączyć to całe ładowanie hitów lub nie. Póki co gracze nie godzą się z tym, że drewniana siekiera bije więcej niż diamentowy miecz, więc raczej macro będzie użyteczne przez jeszcze spory czas.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

populacja gimbusów używających hacki zmniejszy się a gra znów stanie się grywalna na serwerach.

I niech blokują wszystko, od zwykłego ESP'a aż po te zasrane hacki jak xray czy aury

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...