Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem launchera Shiginima Launcher SE v2.000.

Bart3kx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem , że prawdopodobnie to nie jest ten dział , ale nic o tym temacie nie znalazłem , więc postanowiłem napisać tutaj.

Mój problem z Minecraft'em polega na tym iż :

Dwa dni temu pobrałem sobie Shiginima Launcher SE v2.000 do minecraft'a , aby normalnie grać w kwadratową grę , bo wiadomo przy teraźniejszych aktualizacjach już niedługo w ogóle nie będzie można grać.

Pobrałem ten launcher i przez dwa dni była cudowna gra jak za dawnych czasów , lecz dziś rano to się zmieniłem.

Wstałem i chciałem sobie pograć , launchera mam na pulpicie jak zawsze i działało , ale dzisiaj klikam na launchera , 2 sek. się ładuję myszka i nic . 

Nic dalej się nie włącza , patrzałem w prosecach itp. ale nic nie mam z mc włączone , 

Więc nie wiem czemu nie chce mi się włączyć...

Proszę o szybką odpowiedz i pomoc.

Z góry dziękuję. !

Opublikowano

Skoro nie pokazuje Ci żadnego procesu związanego z minecraftem to może masz jakiś problem z javą, spróbuj ją zaktualizować. Oprócz odpalenia gry jako administrator ustaw tryb zgodności z w7, chyba że jesteś posiadaczem tego systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...