Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z skrzynkami po 0.03 ?

banujcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie, co robicie z tymi tanimi skrzynkami po 0.03 ? Chętni bym je wymienił na skiny po 0.03 bo skiny można przegrać na csgolounge a skrzynki nie  : D

Opublikowano

Jest taka strona że możesz wymienić skiny,naklejki,skrzynki jakies rzeczy ze steama i innych gier na kredyty i za te kredyty możesz kupować skiny itp.

Opublikowano

Jest taka strona że możesz wymienić skiny,naklejki,skrzynki jakies rzeczy ze steama i innych gier na kredyty i za te kredyty możesz kupować skiny itp.

opskins.com

Opublikowano

malo osob je kupuje wystawilem po 0.01 16 skrzynek chromy phoenixy i jeszcze nikt ani jednej nie kupil a wystawilem miesiac temu :D

Ale po co Ci ten cent? Wystaw, żeby ich nie miec w eq.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

opskins.com

Fajnie strona wygląda ale nie mam 5lv konta steam. Jak wygląda wbicie go posiadając tylko cs go ? Wiem że coś z kartami, czy jak skompletuje te pierwsze 5 to drugie 5 będę mógł skompletować ? To są te same karty ( bo na rynku widzę tylko 5 ) ? Wygląda to w ten sposób :

-kupuje 5 kart po 0.05 euro, tworzę odznakę > wbijam lv

-kupuje 5 kart po 0.05 euro ( dokładnie te same co wyżej ), tworzę odznakę > wbijam lv

czy na 2 odznakę muszę kupić inne karty ? Gdzie mogę sprawdzić ich cenę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...