Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

9/29 PBE UPDATE

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepiękny splash art dla Branda i Kassadina, ale ten skin do Vi, co to ma być? o.O Śmiesznie wygląda.  

Opublikowano

No skoro skinek do Kassadina to pewnie jakieś buffki polecą, bo jest useless aktualnie. Za słabo sie skaluje w porównaniu do Azira czy Yasuo. A Brand i Veigar aktualnie coś często katowane champy :

Aktualnie Veigar i Brand są w czołówce pod względem WinRate tak więc coś to znaczy. A Nowy Darius to stał się starym Kassadinem - ponad 90% banrate i co patch będzie ruszany w 6 sezonie :v

Opublikowano

Kassadin jest mega łaaaadny! *___* 

Ale ten Brand... okropny jak dla mnie, jak nie Brand. Będzie się bardzo mylił...

+ Vi nie jest zła, kojarzysz się z sukkubem i animacje mi się podobają. ^__^ 

Opublikowano

Kassadin jest przepiękny mistrzowski skin! jeden z lepszych w lol'u, co do vi słabizna same efekty są urocze ;D, a brand jest też niczego sobie....+ wiedziałem, że przez ten "hajp" na vayne dostanie nerfa...., nie dość że ma early ciężkie to jej nerfią 3 ad xD... niech te newbie nie dotykają tej psotaci..., bo potem lecą jakieś niespodzianki w patch notes i nerfią coś co nawet nie miało sensu xD, ale i tak lekki "nerf" na early spodziewałem się raczej passywki z w i trochę ult'a

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jak wlazłem na streama NB3 i grał tym skinem to moje pierwsze wrażenie "hmm głos jak robot, może kolejny project? A nie to tylko diabeł w ciele vi" Umiejętności dziwnie wyglądają a splash art... omg rito plis ale kasa i branda ladny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...