Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się ominąć przedział wiekowy do 15lat?

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chodzi mi o to, żeby nie trafiać na random 10latków z virtus.pro avatarami.

Jakiś program czy co kolwiek, tak jak to przy zakładaniu konta STEAM wpisywałeś.

Zazwyczaj DZIECI które zamiast skupić się na grze gadają o pierdolonych skinach?

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

Graj w nocy kiedy dzieci śpią innego sposobu nie ma.

Grałem rano, 0 dzieci sami dorośli, a w nocy to ja o 1:00 gram ale nie chce mi się czekać aby zagrać jeden mecz o 1:00

76561198230710648.png

Opublikowano

Nie ma żadnych programów, które pomogłby ustalić przedział wiekowy. Mogę jedynie doradzić grę późnymi wieczorami i awansowanie na wyższe rangi.

Opublikowano

Wyjdź z orła, potem nie ma takiego problemu, każdy mecz solo na wyższych rangach to jak nauka życia. Grając solo spotkałem już osobę grającą na fortepianie, jakiegoś kota i psa w mikrofonie, pidar suka blyat idi nachui - klasyk. 

­

Opublikowano

Wyjdź z orła, potem nie ma takiego problemu, każdy mecz solo na wyższych rangach to jak nauka życia. Grając solo spotkałem już osobę grającą na fortepianie, jakiegoś kota i psa w mikrofonie, pidar suka blyat idi nachui - klasyk.

Jak on w silverze jest to z jakiego orła? xp

Wyjdź z silvera, ew. jak nie umiesz to znajdź kolegów do grania.

tenor.gif

Opublikowano

A no tak, nie zauważyłem awatara :////

Cała piątka i tak nic nie pomoże. Właśnie grałem na smerfie z harnasiem, to na tych goldach jest patologia, od silvera do kałacha jest to samo, trenuj mordo, trenuj, wbij jakiegoś orła i potem szukaj piątki. 

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka. to to nic ja tam na dmg z kolega gram ktory ma szopa i go do mikro wpuszcza i on takie dzwieki wydaje XDD jakies kukkykyky :DD a moj kolega go nasladuje XDD beke zycia ludzie maja :D

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Mam golda 3 a nie silvera, chociaż to w sumie już teraz to samo

@Edit jak ktos chce, to mozna temat zamknac

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...