Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waneko chce wydać seinena

RoyalvFULL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaman, to Waneko. xD

Bardzo ich szanuję ze względu na kontakt z klientem i jakość wydań, ale jak poprzednim razem się jarali, że wydadzą supertytuł, to ogłosili gównoadaptację powieści wizualnej (Higurashi ni nako koro ni czy tam umineko, nie wiem). Nie spodziewałbym się niczego dobrego z ich strony.

Od dobrych seinenów jest JPF i nic go nie pobije, choć inne aspekty tego wydawnictwa ssą, ale to nie temat do tego.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Kaman, to Waneko. xD

Bardzo ich szanuję ze względu na kontakt z klientem i jakość wydań, ale jak poprzednim razem się jarali, że wydadzą supertytuł, to ogłosili gównoadaptację powieści wizualnej (Higurashi ni nako koro ni czy tam umineko, nie wiem). Nie spodziewałbym się niczego dobrego z ich strony.

Od dobrych seinenów jest JPF i nic go nie pobije, choć inne aspekty tego wydawnictwa ssą, ale to nie temat do tego.

Ja jednak mam nadzieje, z reszta nie tylko ja. Jak waneko wyda teraz jakieś gowno to rozczaruje sporą ilosc ludzi, a raczej tego nie chcą. 60 zł, twarda oprawa, wydanie zbiorcze. Brzmi nietypowo. Choć może sie myle i to będzie jakiś średniak. Mam nadzieje, ze nie.

Co o higurashi to nie jest chyba slabym tytulem, nie wiem, nie ogladalem.

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Na pewno będzie to aktualnie hajpowana seria w Dźapani lub internetach, która szumnie zniknie z czytnika online. Innych tytułów nie warto spodziewać się. ;)

Opublikowano

Moze to będzie 20th century boys, czy jakos tak? Byloby fajnie. No coż, zobaczymy jak waneko powie, na razie trzeba byc cierpliwym. Jak powie co wyda to jakiś temat z newsem nawet by mozna walnąc jesli tytul tej mangi będzie tego godny

6108514433687761429644.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...