Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo hell

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym tutaj ustosunkować jedno pytanie. Mianowicie siedziałem sobie w s4. Od jakiegoś czasu miałem bardzo dobrą passe, przez co nabiłem kulturalnie s3 i 54lp. Ale nie wiedząc czemu do teeamu zaczeły wchodzić mi same kupy.. Mecze nie do wycarrowania (Np. Bot premade 3/18 itp.). Nie wiem co teraz robić. Jestem pełen wkurwienia. Spadłem do s4.. Ale tak mi się dzieje tylko na eune.. Bo na euw mam golda 2 i jak rpzegrana to tylko z naszej wspolnej winy. Tak więc proszę o pomooc. Co teraz powinienem zrobić, by wyjść z tego silvera?> Jakie podjąc kroki?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Ehh skoro dostalem warna za nic, to musze nadazyc za madrym modem i sprawic zeby mial podstawy do warna :)

Kacki ty uju

¬ Autor : Kup viagre i naucz sie grac chujem. Co trzy rece to nie dwie.

sygna.png

Opublikowano

Poziom eune jest mega mega NISKI!!!!

Przenieś się na eu  i zostań tam! Tam gra na 20 lvl większy poziom niż na eune gold 2 :) 

Nic innego polecić Ci nie mogę, nikt tam nie płacze o ks itp.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Bo właśnie na wescie ten progres jest... Ale to co preferujesz zrobić change world? Czy nie warto.

Przenieś się na eu  i zostań tam! Tam gra na 20 lvl większy poziom niż na eune gold 2 :)

Bo właśnie na wescie ten progres jest... Ale to co preferujesz zrobić change world? Czy nie warto.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

za drogo, a wbicie 30 lvl to nie problem.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

za drogo, a wbicie 30 lvl to nie problem.

Tyle że ja mam 70 skinów :) W tym pulsefire, spirit guard, infernal, eternum.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

@Elfinonnn

Kup transfer na EUW, lub poczekaj aż będzie transfer za darmo.

Za darmo to trochę pewnie poczeka :( 

// A jeśli nie chcesz czekać zapłać 80 zł i się przenieś xD 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Ponieważ tam większość osób, które gra na kontach +/- 20 lvl etc. przeważnie po prostu ekspią sobie smurfy.

A co do tematu. Nie ma czegoś takiego jak elohell, ponieważ przeciwnicy mają taką samą szansę na dostanie trolla/afka etc. do swojej drużyny. Wystarczy, że będziesz dobrze grał i utrzymywał swoje winratio delikatnie powyżej poziomu 50%. Znajdź sobie jakiegoś maina, ograj po kilka picków na każdą linię, dobrze farm, komunikuj się z drużyną, nie zrzucaj winy za porażkę na sojuszników.

giphy.gif

Opublikowano

Powiem tak, zmiana serwera nic nie da. To tylko pierd**enie polaczków, stracisz pieniądze.

Jak boostowałem to też mój bot robił te 0/20, 2/14 itd. Jedyny sposób to zwiększyć map awerness i pomagać lub poczekać aż przejdzie "pech".

Ja aktualnie nie spotykam trolli/afków od chyba miesiąca/dwóch.

Od siebie polecam Rengara, z 100-150 gierek do ogarnięcia i orasz do mastera. #Łatwo.

Opublikowano

Siedzisz w Silverze, bo prawdopodobnie na to zasługujesz. Mój znajomy też mówił, że siedzi w brązie i to i tamto. Ale spojrzałem - farmić nie umie, bo 80/20min, w sumie nikt w brązie farmić nie potrafi. Ludzie traktuję grę jak DM w Q3. Nie jest ciężko wygrać, uwierz mi - tylko system ligi został tak zaprojektowany, że im więcej grasz - tym dokładniejszy jest twój rank i z niego nie uciekniesz.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Ty jestes "pełen wkurwienia" po spadnięciu z s3 do s4? Co powiesz mi jak spadlem z golda 4 (seria do 3) do silvera 2 w 2 dni? Mialem takich ludzi i trolli ze cholera mogla wziąsc ale ja mowie "nie, jak mam was carrować rengarem to ide topa rengarem chocby top byl picknięty.. jak mam przegrać to i tak przegram" i tak w kolejne 2 dni wlazlem do golda 4 i potem ban na 2 tygodnie, i powolutku wbity gold 3 i przymierzam się do platyny. ( mam nadzieję że urzekła was ta historia i zmieniła wasze życie) jak masz przegrać to przegrasz. Idz tam gdzie chcesz i tam gdzie najlepiej grasz, wal typa co ci zabierze twoją pozycje (chyba że jungler bo 2x smite nie da się grac chyba ze byli bysmy w patchu 5.13). Lub też licz na dart losu. Nic innego Ci nie pozostalo.

Opublikowano

Ty jestes "pełen wkurwienia" po spadnięciu z s3 do s4? Co powiesz mi jak spadlem z golda 4 (seria do 3) do silvera 2 w 2 dni? Mialem takich ludzi i trolli ze cholera mogla wziąsc ale ja mowie "nie, jak mam was carrować rengarem to ide topa rengarem chocby top byl picknięty.. jak mam przegrać to i tak przegram" i tak w kolejne 2 dni wlazlem do golda 4 i potem ban na 2 tygodnie, i powolutku wbity gold 3 i przymierzam się do platyny. ( mam nadzieję że urzekła was ta historia i zmieniła wasze życie) jak masz przegrać to przegrasz. Idz tam gdzie chcesz i tam gdzie najlepiej grasz, wal typa co ci zabierze twoją pozycje (chyba że jungler bo 2x smite nie da się grac chyba ze byli bysmy w patchu 5.13). Lub też licz na dart losu. Nic innego Ci nie pozostalo.

Następny swoje historie życia opowiada jaki to jest z*******y - nauczcie się wreszcie pomagać na tym forum, pls.

Co do tematu:

Skup się tylko i wyłącznie na sobie. Patrz co zrobiłeś źle, a także co mogłeś zrobić aby uchronić takiego bota od ujemnych statystyk. Narzekanie na team nic nie da, bo każdy tak robi. Kogo nie spotkasz (czy dobrego gracza, czy takiego co grać nie potrafi) to Ci powie że trolle w tej grze są i on przegrywa.

Jeszcze w 3 sezonie myślałem że z goldu nie da się wyjść, a w 4 uważałem że platyna to kompletne dno i nie da się tam grać. Na chwilę obecną jestem w diamencie. Wnioski? Jeśli chcesz wyjść z tego silvera nie możesz grać jak gold V, ale jak gold I - pracując cały czas nad swoimi umiejętnościami. Jak padniesz to nie zwalaj winy na junglera, bo Ci nie pomógł. Najlepiej weź kilka oddechów, skup się i zapamiętaj żebyś znowu tak nie spierdolił.

Tak działa ta gra :)

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

"nie, jak mam was carrować rengarem to ide topa rengarem choćby top był picknięty... jak mam przegrać to i tak przegram" - z takim nastawieniem zasługiwałeś aby spaść. Jeżeli jesteś na tilcie, to najzwyczajniej nie grasz. Tyczy się to każdego.

@all: Wybierzcie sobie jakąś postać, która nie musi być koniecznie Fiorą i Yasuo na mid, doskonalcie się w grze nią, nauczcie się podstawowych pojęć jak pozycjonowanie się i kupujcie wizję (chociaż tego pinka postawić w swojej jungle). Już parę kroków do przodu.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

"nie, jak mam was carrować rengarem to ide topa rengarem choćby top był picknięty... jak mam przegrać to i tak przegram" - z takim nastawieniem zasługiwałeś aby spaść. Jeżeli jesteś na tilcie, to najzwyczajniej nie grasz. Tyczy się to każdego.

@all: Wybierzcie sobie jakąś postać, która nie musi być koniecznie Fiorą i Yasuo na mid, doskonalcie się w grze nią, nauczcie się podstawowych pojęć jak pozycjonowanie się i kupujcie wizję (chociaż tego pinka postawić w swojej jungle). Już parę kroków do przodu.

Czy miałeś kiedyś k***a w swojej dywizji 3 afki pod rząd? A potem typow grających jak boty? Nie rozumiesz ze jak twoj team nie chce wyrac i sie nie stara to ty musisz to zrobić? Powiesz ze "niewazne jaki team masz to musisz grac gdzie ci zostanie" Weź se zagraj na smurf koncie z silverami 3. Nervariena goldy do rage doprowadzily a co tu mowic o silverach.

Następny swoje historie życia opowiada jaki to jest z*******y - nauczcie się wreszcie pomagać na tym forum, pls.

Co do tematu:

Skup się tylko i wyłącznie na sobie. Patrz co zrobiłeś źle, a także co mogłeś zrobić aby uchronić takiego bota od ujemnych statystyk. Narzekanie na team nic nie da, bo każdy tak robi. Kogo nie spotkasz (czy dobrego gracza, czy takiego co grać nie potrafi) to Ci powie że trolle w tej grze są i on przegrywa.

Jeszcze w 3 sezonie myślałem że z goldu nie da się wyjść, a w 4 uważałem że platyna to kompletne dno i nie da się tam grać. Na chwilę obecną jestem w diamencie. Wnioski? Jeśli chcesz wyjść z tego silvera nie możesz grać jak gold V, ale jak gold I - pracując cały czas nad swoimi umiejętnościami. Jak padniesz to nie zwalaj winy na junglera, bo Ci nie pomógł. Najlepiej weź kilka oddechów, skup się i zapamiętaj żebyś znowu tak nie spierdolił.

Tak działa ta gra :)

Zapoznaj się z sarkazmem i naucz się czytać do końca. Szkoła się kłania.

Opublikowano

Powiem Ci tak założycielu posta. Wymasteruj jedną postać do takiej perfekcji byś potrafił stanąc przed lustrem i UCZCIWIE powiedzieć "umiem tym grać, umiem carrować, dam radę".
Osobiście byłem dosyć wysoko w rankingu i zajmowałem sie boostingiem za pieniądze/skiny i muszę mimo wszystko powiedzieć, że bywają sytuacje kiedy nie da sie wygrać.
Raz klient sie spytał co odwalam na jego koncie bo przegrałem mu 5 pod rząd i 5 razy pod rząd grałem, albo z afkiem, albo z dwoma :D

Jest jedna niepisana zasada grania w brązie/silverze/goldzie.
Albo wykerujesz sam, albo zacznij sie modlić ;)
W 2 tygodnie poleciałem jednym kontem z brązu do diaxa, ale to było przed nerfami devourera.

+ nie licz, że to że umiesz tam zagrać X postaciami coś znaczy. Teraz jest era "one trick pony"
Ludzie wbijają wysokie dywizje bo potrafią grać jedną postacią i tyle.
Ja z tym problemu nie mam bo grałem w lola zanim większość obecnych graczy wgl słyszała o tej grze więc wiedze i umiejętności mam.

Z własnej autopsji powiem tak, jak nie umiesz wyjść wyżej to w 90% jeszcze musisz sie doszkolić.
Tak wiem, w cholere jest ludzi afkujących i grających od niechcenia.
Ale gracza ponadprzeciętnego poznaje sie po tym, że potrafi ponieść innych ku zwycięstwu.

@Edit

Jak chcesz odezwij się na priv. Co prawda nie gram od miesiąca/dwóch, ale zawsze mogę Ci zarzucić jakąs dobrą radą.
Pierwszą by było "zmień grę". Riot games nie dba o graczy i ma gdzieś balans gry/stabilność/uczciwość.
Zmieniłem lola na DOTE2 oraz smite.
Tak na poważnie jak coś będziesz chciał wiedzieć co do lola to wal priv :')

xSzfbPQ.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...