Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry antywirus, który nie blokuje steam itp. (win7)

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, poszukuję antywirusa, który przede wszystkim nie będzie mi blokował steam (chodzi mi o blokadę vac), nie będzie BARDZO spowalniał komputera i fajnie by było gdyby posiadał polski interfejs (nie wymagane). W grę nie wchodzi Kaspersky (bierze mi on za wirusa google chrome i mozille :/), AVG (przez niego w ogóle nie mogę grać na serwerach zabezpieczonych vac'em) i w szczególności Avast (dlaczego nie muszę chyba mówić). Mój system to Windows 7 Professional. Nie chcę także być bez antywirusa, ponieważ zdarza mi się pobierać różne programy a ostatnio przez to, że nie miałem antywirusa nabawiłem się trojanów (na szczęście w porę udało mi się zainstalować AVG, ale jak się okazało nie nadaje się on do użytku steam).

Opublikowano

Jak na razie polecam avast darmowy. Jak będzie promocja możesz kupić licencję. Blokuje wszystko co złe, nie zablokował mi nic zaufanego oprócz oczywiście Trainera do the forest (Modyfikuje pliki/proces gry jak kazdy inny AV)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...