Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na takim dobrym trybie FreeBuild?

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrał byś na takim... Oldskulowym FreeBuildzie, jak za starych dobrych czasów ? Bez zbędnych udziwnień ?

• Tak.(na takim z masą pluginów, które dają różne rzeczy).
      0
    • Tak.(na takim bez zbędnych udziwnień pluginowych).
      5
    • Nie.
      3
    • Nie wiem.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kochani użytkownicy tego cudownego forum!

Mam do was pytanie. No bo prawdę mówiąc jakoś z 3 miesiące nie grałem w minecrafta i nie łapie się jak to teraz jest z tymi serwerami. Ale naszła mnie straszna ochota na zrobienie takiego dobrego, oldskulowego freebuilda, bez jakichś zbędnych pluginowych udziwnień.. Jak to za starych dobrych czasów. Grałby jeszcze ktoś na czymś takim ? Hm ?
Jeżeli chodzi o promowanie, to mogę wtopić trochę kasy. Tylko, czy są chętni.

Opublikowano

Może pojedyncze jednostki grałyby na takim serwerze, ale tłumów się nie spodziewaj, ponieważ ten tryb szybko się nudzi. Dobrze ktoś go kiedyś podsumował: zbuduj dom i nie zaglądaj więcej na serwer. Osobiście nie zagrałbym na takim trybie bo nie ma on niczego ciekawego do zaoferowania.

Opublikowano

Fajnie by było znowu odbudować freebuild, bo teraz jest ich strasznie mało.

Serwer, który nie kończy sie szybko i nie jest za łatwy wypaliłby jeszcze w tych czasach.

Opublikowano

Na pewno nie może być czegoś takiego jak PlotMe i tartak.

Żadnych gildii, jakieś prace na serwerze.

Jeżeli już ktoś by chciał korzystać z netheru to otwarty w danych godzinach.

Brak losowego tp itd.

Sklep z podstawowymi itemami (budulcie i jedzenie), żadne diaxy do tego możemy sami dojsć.

Drop z kamienia musi być słaby.

Działki rozdaje admin na całej mapie wystarczy tylko że gracz wybierze rozmiar, a admin nadaje cuboida lub jakiś automatyczny system działek za pieniądze itd.

tylko nie PlotMe.

Mam nadzieję, ze pomogłem. :)

Opublikowano

Osobiście sam chciałem zrobić serwer bez dropu z kamienia, ale będziesz narażony na x-ray (textur-packa nie wyłączysz żadnymi pluginami).

Tartak może jeszcze zostać, a ze sklepem to jak chcesz ale polecam tak jak napisałem same budulce i jedzenie.

PlotMe ma większość serwerów i uwież mi, że to psuje rozgrywkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...