Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podsłuch kanałowy - Teamspeak 3

adrian0868

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Wiem, że było mnóstwo tematów, w których nikt do niczego nie doszedł, szukałem w internecie i na innych stronach, aczkolwiek nic nie znalazłem. Chciałbym spytać o tytułowy podsłuch. Z góry opiszę sprawę, ponieważ nie chodzi mi o tworzenie nowego ID i wchodzenie nim na MD (Microphone Disabled) na kanał, który chciałbym podsłuchać.

Zaznaczę również dodatkowo, że mam pełne prawa na serwerze - tj. Query.

Wyobraźcie sobie kanał A oraz kanał B. Siedzę na kanale A, a chciałbym słyszeć to, o czym rozmawia ktoś na kanale B, bez wchodzenia na ten kanał. Również interesuje mnie fakt, czy można czytać to, co ludzie piszą na innych kanałach, nie będąc na nich żadnym identyfikatorem. Czy istnieje plugin, bug lub obejście, które pozwala zrobić którąkolwiek z tych czynności? Wiem, że istnieje whisper, jednak będzie mnie słychać, a ja nie będę słyszał kogoś. Czy ktoś zna sposób podsłuchu?

Ewentualnie czy istnieje możliwość bycia niewidzialnym? Nie chodzi o niewidzialność pod względem subskrypcji na kanałach (w stylu ustawiam subscribe na 100 i nikt mnie nie widzi), a o plugin czy obejście, które pozwoli mi siedzieć na tymże kanale B (który jest odblokowany w subskrypcji, tj. widać ludzi na tym kanale), jednocześnie nie zdradzając ludziom, że tam przebywam. Czyli wchodzę jak powietrze na kanał i nikt nie wie, że tam jestem.

Prosiłbym o pomoc w którejkolwiek z tych rzeczy, jeśli ktoś wie coś na ten temat. Polskie bądź angielskie artykuły lub pomoce na ten temat również chętnie przygarnę.

Pozdrawiam serdecznie :)

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Witam serdecznie!

Wiem, że było mnóstwo tematów, w których nikt do niczego nie doszedł, szukałem w internecie i na innych stronach, aczkolwiek nic nie znalazłem. Chciałbym spytać o tytułowy podsłuch. Z góry opiszę sprawę, ponieważ nie chodzi mi o tworzenie nowego ID i wchodzenie nim na MD (Microphone Disabled) na kanał, który chciałbym podsłuchać.

Zaznaczę również dodatkowo, że mam pełne prawa na serwerze - tj. Query.

Wyobraźcie sobie kanał A oraz kanał B. Siedzę na kanale A, a chciałbym słyszeć to, o czym rozmawia ktoś na kanale B, bez wchodzenia na ten kanał. Również interesuje mnie fakt, czy można czytać to, co ludzie piszą na innych kanałach, nie będąc na nich żadnym identyfikatorem. Czy istnieje plugin, bug lub obejście, które pozwala zrobić którąkolwiek z tych czynności? Wiem, że istnieje whisper, jednak będzie mnie słychać, a ja nie będę słyszał kogoś. Czy ktoś zna sposób podsłuchu?

Ewentualnie czy istnieje możliwość bycia niewidzialnym? Nie chodzi o niewidzialność pod względem subskrypcji na kanałach (w stylu ustawiam subscribe na 100 i nikt mnie nie widzi), a o plugin czy obejście, które pozwoli mi siedzieć na tymże kanale B (który jest odblokowany w subskrypcji, tj. widać ludzi na tym kanale), jednocześnie nie zdradzając ludziom, że tam przebywam. Czyli wchodzę jak powietrze na kanał i nikt nie wie, że tam jestem.

Prosiłbym o pomoc w którejkolwiek z tych rzeczy, jeśli ktoś wie coś na ten temat. Polskie bądź angielskie artykuły lub pomoce na ten temat również chętnie przygarnę.

Pozdrawiam serdecznie :)

Nie da się być niewidzialnym i słyszeć co inni mówią.

Opublikowano

Kiedyś ktoś mówił na innych forach, że jest plugin, który umożliwia rzekome podsłuchiwanie innego kanału.

Nie da się, może kiedyś był jakiś bug. Poza tym jest to nieetyczne i niezgodne z naszym prawem.

Opublikowano

Nie da się, może kiedyś był jakiś bug. Poza tym jest to nie etyczne i nie zgodne z naszym prawem.

Oczywiście, że niezgodne z prawem. Pytam tylko, czy jest takowa możliwość, bo słyszałem, że jest. ;)

Ktoś jeszcze coś wie na ten temat?

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Istnieje taka możliwość, lecz jest to niezgodne z prawem. Ze względu iż temat wprowadza dyskusje, która rażąco sprowadza się do naruszenia prywatności użytkowników korzystających z programu TeamSpeak zamykam go i pozostawiam do wglądu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...