Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można dostać bana za derank?

GoooToPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje też szansa, że przeciwny team Was zreportuje.

Jeżeli się nie mylę to drużyna przeciwna nie może reportować za griefing drugiej drużyny. 

#edit

Faktycznie, da się  :lenny:  :lenny: 

@topic

Nie ma szansy na to, żebyście dostali bana, chyba że chcecie się nawzajem udupić i się "poreportujecie"

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę to drużyna przeciwna nie może reportować za griefing drugiej drużyny. 

@topic

Nie ma szansy na to, żebyście dostali bana, chyba że masz chamskich kolegów i Cię zreportują albo wy jesteście chamscy i kogoś z Was zreportujecie. 

Już może zostało to zmienione gdy nerfa dostała m4a1 :)

Jestem Styropianem i jestem z tego dumny! /Styropian

Opublikowano

Od patcha gdzie "znerfili" m4a1-s można już reportować członków przeciwnej drużyny za grief. ;)

Opublikowano

@topic

Nie ma szansy na to, żebyście dostali bana, chyba że masz chamskich kolegów i Cię zreportują albo wy jesteście chamscy i kogoś z Was zreportujecie. 

Nie naskakuję na Ciebie ani nic w tym stylu, więc nie czuj się urażony, ale jako redaktor powinieneś wiedzieć takie rzeczy o cs:go. Zresztą było to napisane jak byk w tej wielkiej aktualizacji, dodano możliwość reportowania przeciwników za griefing.

#Edit BOOM! ale mnie wyprzedzili xD

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Z tym derankiem to dziwna sprawa. Jak masz rangę na poziomie kałacha, to przeciwnik pewnie nie wiem co to derank, więc nie musisz się obawiać, chociaż ban za griefing (overwatch) jest bodajże bolesny. 

­

Opublikowano

Zagrasz jednego mecza = 5 enemy da Ci reporta za grefing = nie dostaniesz OW za griefing.

Zagrasz drugiego mecza = 5 enemy da Ci reporta za griefing = razem będzie 10 reportów = dostaniesz overwatch za griefing bo OW jest od 6 reportów.

Grajcie normalnie, nie afkujcie tylko strzelajcie w nogi, ze niby gracie i strzelacie, czasem strzelajcie obok gościa z przeciwnej druzyny, najczesciej to trafiaj w nogi albo udawaj ze strzelasz w niego, czyli obok niego.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...