Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akcja w Pacific Standard jak mieć kurumę?

Grzesio64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam napad w pacific standard, czyli w tym głównym napadzie w którym można zgarnąć najwięcej kasy. I tutaj mam kilka pytań. Widziałem na Youtube że można zamiast motocykli uciec Kurumą na konću wyścigu, otóż kupiłem Kurume(opancerzoną), i chciałem zakupić mieszkanie obok 4 motocykli które ukradłem w przygotowaniach do napadu, lecz mam inne w innej częsci miasta kupione za 400.000, i gdy próbuje kupić właśnie te wyskakuje mi komunikat że "moje poprzednie zostanie sprzedane, a to zostanie kupione" czy wie ktoś jak to zrobić żeby jednocześnie uciec Kurumą i mieć to mieszkanie ?

Opublikowano

Hmm nie wiem co masz z tym mieszkaniem ja miałem bodajże 2 opcje kup mieszkanie jako 2 albo sprzedaj stare za pół ceny,a co do kurumy to grałem z gościem który po prostu jak byliśmy w miejscu z motocyklami wszedł do swojego mieszkania i wyjechał z garażu kurumą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...