Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie na Game Mastera Servera Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka słów na wstęp:
Na wstępie mojego podania chciałbym się przedstawić.Jestem Mikołaj i mam 19 lat ,pochodzę z Kujaw. Nie posiadam żadnego doświadczenia jako Admin w grze Metin2. Jeżeli ktoś mi zaufa obiecuję spełniać swoje obowiązki. Szybko się uczę i myślę że polubię to. Nie chce żadnych pieniędzy za przyjemność z gry. Po tylu latach grania na prywatnych serverach jestem zdania że niektóre osoby nie powinny zasiadać na swoich krzesłach.

Doświadczenie z Metin2:
W 2008 roku znajomy namówił mnie na grę w Metin2Pl -> Exandros. Posiadałem tam 89 lvl Wojownika Mentala. Postać rozwinięta perfekcyjnie, bo za gówniarza rywalizowało się z kolegami :P. Biolog równo z lvlem rozwinięty. Skille różnie od M4 do G4. Jestem zdania żeby pakować mało w IS, a więcej czerpać przyjemności że coś zdobyło się bez wkładania pieniędzy. Nie posiadam żadnego doświadczenia, nie byłem nigdy Game Masterem. Szybko się uczę a chciałbym nim zostać z samej przyjemności.

O sobie:
Jestem osobą, która widziała sporo prywatnych serverów Metin2. Tak jak kończyłem swój krótki wstęp jestem zdania że, na wysokich krzesłach siadają nieodpowiednie osoby. Wiele serverów na których grałem spotykałem się ze sprzedawaniem za pieniądze itemów czyli słynne navi. Spotykałem się także z buggerami czy cheaterami ale to w dzisiejszych czasach to jest codzienność. Ale nie mierzmy wszystkich jedną miarą. Są też uczciwi gracze. Jestem sprawiedliwą osobą, która potrafi zażegnać każdy problem. Jedynym z "ułatwiaczy" szanuje tylko Bonus Switchera. Jakoś jest to forma mniejszego zła. W skrócie mówiąc oszczędza czas. Podejrzewam że lepiej się jest poznać niż pisać o sobie. Mogę siebie upiększać w jak najlepszych kolorach ale to człowiek ocenia człowieka.

Co bym robił jako GameMaster?
To co powinien robić każdy GM :
- pomoc graczom w sprawach dot. serveru (misje,eventy, itp.)
- pomoc w rozwijaniu servera jako tester
- jestem nocnym markiem a boty nie śpią w nocy
- urządzanie eventów aby obowiązki head admina były mniejsze (o ile by mi na to zezwalał)
- karał oszustów to jest raczej jasne
- oraz inne zadania narzucone przez Head Admina.

- nie lubię być traktowany jako pionek, ale jako członek teamu
Dane techniczne:
-Mikrofon + TS3? - Jest.
-Wolny czas ? - Zawsze jest ze mną kontakt.

Kontakt:
-E-mail: [email protected]
-GG: 19271061

-Steam: Sven_Louminatti

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania! :)

Opublikowano

Najlepiej jak byś upatrzył sobie forum albo kilka serwerów MT2, zrobił konta i składał propozycje ale wiadomo na pewno będziesz musiał na tych forach się pokazać posty, tematy itp.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

Nie wiem co ma piernik do wiatraka ( chodzi mi o to jaką miałeś postać i gdzie grałeś ) to raczej ma ok 0.1% potrzebnego do Twojego podania. Jeśli to uważasz za Swoje doświadczenie no to jestem pełna podziwu, ja miałam na plu 98 lvl i eQ + 8/9, sądzisz że bym się nadawała na Gm-a ? Bo miałam takie osiągnięcia ? Przejdźmy do rzeczy, gdzie byłeś GM i jakie masz z tym doświadczenie nie z tym czy na xxxmt2.pl miałeś 250 llv

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie mogłem edytować wcześniej, bo temat był u moderatora do akceptacji. I wolałem poczekać aż moderator wstawi temat i go edytuję. A widzę że go szybciej znaleźliście.

Opublikowano

Teraz łatwiej jest się załapać na GM'a, pomagając przy serwerze od początku.

Znajdź kogoś, kto jest w trakcie tworzenia i może on będzie potrzebował kogoś do pomocy.

Powodzonka :D

uiOBcYD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...