Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TivCraft

wojpiotr9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21doosj.jpg

PLANOWANY START:

30/09/2015r.

(środa)

Godz: 16:30

Zapraszamy!

Rekrutacja otwarta..

Mój skype: wojpiotr9

Opublikowano

Witam wybaczcie ze tak ni z gruchy ni z pietruchy. Ale czemu każdy serwer praktycznie w sklepie sprzedaje UB. Mój rozum nie potrafi tego pojąć. Skoro ktoś zasłużył na blokadę konta bądź jak kto woli wygnanie z serwera powinien to przyjąć na klatę a nie za parę moniaków. Nie wiem czy serwer wypali czy nie ale proszę niech mi ktoś wyjaśni te UB w IS bo mam serwer i nie wyobrażam sobie dać takiej opcji.

Wiem wiem pewnie zostanę zreportowany i dostane pkt albo mnie zbanują. Powód podadzą że nie na temat i że mogłem osobny temat do tego napisać :))

Opublikowano

Serwer taki fajny, że ludzie się boją go i już zaczynają go DDoSSować :D Nie ma to jak rywalizacja między administratorami xD A co do serwera to na 1 rzut oka ciekawy, zobaczymy jak się dalej potoczy :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jarexs dzięki serdeczne,szkoda mi trochę tych ludzi z botami, nie mają co w życiu robić tylko problemy innym tworzą ciekaw jestem co im to daje. Antibot zainstalowany na jakieś nieautorskie boty mamy już zabezpieczenie. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...