Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3v3

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpisalem juz PW + dodam, ze najwazniejsze jest early - dostaniesz kilka klli na starcie to juz z tego sie nie wyjdzie, po prostu staly snowball.

Piątka smite-toperów to: Shyvana, Trundle, Darius, Renekton, Olaf.

Bardzo dobrze spisuje sie tez Riven, ze smitem oczywiscie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

nie zgadzam sie z up, grajac rankedy 3v3 w tym sezonie pomimo tego, ze oddalismy z 7 kili wygralismy to, mysle, ze najwieksza moc maja postacie, ktore sa lepsze w late, ktore graja razem

polecam swaina 

Opublikowano

@gotow na niższych dywizjach może i tak jest, lecz w samej topce 1 błąd i przewaga dla przeciwnika w early to 99% lose.

Tak jak napisał @Katatuki + rengar ze smitem do tego.

r027gr.jpg

Rengar byl dobry jeszcze w poprzednim sezonie. Teraz rzadko go wybieram, co najwyzej na brazy. Tzn, bardzo ciezka linia, łatwy do skontrowania - najlepiej last pickowac sytuacyjnie bo wystarczy team-comp pod disengage jak Azir, Mao, Riven to nic sie nie zrobi.

nie zgadzam sie z up, grajac rankedy 3v3 w tym sezonie pomimo tego, ze oddalismy z 7 kili wygralismy to, mysle, ze najwieksza moc maja postacie, ktore sa lepsze w late, ktore graja razem

polecam swaina 

Nie wiesz o czym mowisz kolego.

Yasuo też sobie ora.

MAKIN PEWNIE NIE DOSTAŁ KOLACJI TO SIE WYZYWA I BANUJE

@Katatuki dodaj Padrino ADC na West.

Yasuo to ja klikałem 4fun, nie jest za dobry, offtanki najlepiej działają piątka wyzej wymienionych.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Rengar byl dobry jeszcze w poprzednim sezonie. Teraz rzadko go wybieram, co najwyzej na brazy. Tzn, bardzo ciezka linia, łatwy do skontrowania - najlepiej last pickowac sytuacyjnie bo wystarczy team-comp pod disengage jak Azir, Mao, Riven to nic sie nie zrobi.

Nie wiesz o czym mowisz kolego.

Yasuo to ja klikałem 4fun, nie jest za dobry, offtanki najlepiej działają piątka wyzej wymienionych.

Na 3v3 dobre combo sprawdza się pod Pantheona, Lissandrę i Świnię, bo dobrze ze sobą współgrają. Świnia ultuje, Lissandra podbija na E+R'ka, potem Pantheon się wklepuje i gg. Ostatnio tak grałem, to przegrałem prawie do zera.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na 3v3 dobre combo sprawdza się pod Pantheona, Lissandrę i Świnię, bo dobrze ze sobą współgrają. Świnia ultuje, Lissandra podbija na E+R'ka, potem Pantheon się wklepuje i gg. Ostatnio tak grałem, to przegrałem prawie do zera.

No to chyba na normalach. Kurcze mowie, wezmiesz Olafa pojdziesz pod mete ktora juz opisywalem i taki panth, lissandra, seju mogą przyslowiowo possac. Masz 200 wiecej farmy od pantheona i robisz sam gierke, na AP jakas Lulu i support Naut/Broum powodzenia z zabiciem tego.

///

Chodzi mi o to, ze takim combo sie daleko nie wyjdzie. A on prosil o porady na 3v3.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...