Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global wow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie dotyczące abonamentu i wszystkiego co się z nim wiąże. Otóż gdy pobrałem starter WoW wyświetlił mi się WoD. I teraz nasuwa mi się pytanie. Wystarczy tylko kupić abonament czy najpierw zacząć od Battle Chesta 5.0 i dokupić dodatkowo WoD?

Opublikowano

na startrze mozesz wbic 20lv kilkoma postaciami i ocenic ktora chcesz grac... jak wbijesz 20 lv to kupujesz bc i grasz do 90 lv

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Rozumiem.A mozesz mi wytlumaczyc jak dzialaja wow tokeny? Czy jak bede grac to bede mogl go sprzedac lub sam go uzyc? A jak np kupie woda to zalozmy, czy moj brat tez bedzie mogl z niego korzystac czy bedzie musial kupic osobno?

Opublikowano

Kupujesz token i możesz go sam wykorzystać lub wystawić na AH co nie oznacza że go sprzedasz. Jedno konto BN jedna kopia gry jedna osoba no chyba że brat będzie grał z tobą na 1 koncie ale wtedy zapomnij o wspólnym graniu.  Jeśli chcesz grac z bratem musi on mieć swoje konto i swoją wersje gry.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Jesli kupi token za golda to nie moze go ponownie wystawic... To jest droga w jedna strone.

Jesli kupujesz token za zł musisz go wystawić za golda.

Jesli kupujesz token za golda musisz go użyć. Nie idzie sprzedac/przekazac kupionego za golda tokena.

Jesli Twoj brat zacznie grac musi placic tak samo za gre jak Ty, jest przeciez takim samym graczem jak kazdy inny :P

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Aha, a 50k to na globie teraz dużo czy mało? I Ile to zajmuje np od 90 do 100 lvl przy ciągłym graniu wbicie lvl? I czy te garnizony mogłby by zapewnić zdobycie 50k golda i robienie daily?

Opublikowano (edytowane)

50k golda to nie mało ale są ludzie którzy tylko tak grają. Od 90 do 100 lv po odpowiednim przygotowaniu ludzie wbijają w jedną godzinę. Kwestia tego jakie środki masz do wykorzystania.

Edytowane przez razielek

2sbu2dv.png

Opublikowano

Samym garnizonem nie wyciagniesz 50k w miesiacu... 

Ja majac garnizon na 3 lv 20 followersow z czego 10 z treasure huntem i nie da rady :P

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

To w jaki sposob tyle zarobic? :D

Farmienie itemów czyszczenie starych raidów z cata w trybie hc25 i dobra organizacja w garnizonie. Ogarniecie profek bo to też jest ważne.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Zrob w garrisonie barn 3lvl, budynki pod swoje profesje. Barn produkuje savage blood, ktory kosztuje 50-120g w zaleznosci od realmu. Miesiecznie zrobisz ok 160 savage blood (8-16k golda). Idziesz farmic felblight i z tego rob ulepszenia itemkow - ostatnie jest warte ok 20k w zaleznosci od realmu (i profesji). W miesiacu zrobisz kilka takich ulepszen. To wszystko na jednej postaci.

Wyexpienie alta zajmuje malo czasu, dlatego ludzie robia alty, kolejne garrisony, profesje i zarabiaja coraz wiecej.

Opublikowano

Zrob w garrisonie barn 3lvl, budynki pod swoje profesje. Barn produkuje savage blood, ktory kosztuje 50-120g w zaleznosci od realmu. Miesiecznie zrobisz ok 160 savage blood (8-16k golda). Idziesz farmic felblight i z tego rob ulepszenia itemkow - ostatnie jest warte ok 20k w zaleznosci od realmu (i profesji). W miesiacu zrobisz kilka takich ulepszen. To wszystko na jednej postaci.

Wyexpienie alta zajmuje malo czasu, dlatego ludzie robia alty, kolejne garrisony, profesje i zarabiaja coraz wiecej.

Zapomniałeś dodać tylko z jakich profek można zdobyć felblight i gdzie. (fishing herbalism mining skining na Tanaan Jungle) tak to bardzo konkretna wypowiedź.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Felblight najlepiej jest zdobywac z fishingu. Nie oplaca sie robic profesji zbierackich. Dodatkowo warto zrobic na kazdej postaci poczatkowe questy umozliwiajace wejscie do Taanan Jungle i tam zabijac world bossa Supreme Lord Kazzak - za zabicie dostajesz 4-20szt felblight.

Opublikowano (edytowane)

Z WoDa generalnie zrobili symulator farmienia golda. Oby sie nie okazało, że w Legion po coś ten gold będzie bardzo potrzebny T_T

Edytowane przez Ayisha

xSzfbPQ.gif