Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zdobyć masterkę i większy lvl?

TajemnikTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
chciałbym się Was zapytać jakie macie pomysły na nabijanie masterek i większych poziomów (lvli) w Smite?
Na jakim trybie jest najlepiej sobie wbić masterkę czy wyższy poziom? 
I na jakim trybie najlepiej trenować i szlifować swoje umiejętności?

Dodatkowo takie pytanie:
Jak najszybciej zdobyć kasę i gemy?

Pozdrawiam,

TajemnikTV.

Opublikowano

Masterki moim zdaniem najlepiej się wbija na arenie.

Ćwiczyć skilla to tylko i wyłącznie na conquest.

Kiedyś zdobyłem ponad 200 gemów robiąc krótkie ankiety na głównej stronie Smite i nagrody za codzienne logowanie się.

VNp6c2U.png

Opublikowano

@JacobInUK
Dzięki Ci serdeczne za tak szybką odpowiedź ;)
Rozumiem że te ankiety to: "Podaj numer, wyślemy kilka esemesów za dwadzieścia złotych a Ty nam zapłacisz, ale dalej będziemy je słać póki nie anulujesz umowy"?

Opublikowano

Ja wypełniałem jedynie z danymi typu imie,email,telefon (bez potwierdzenia) i wszystko fałszywe oczywiście.

I najczęściej po 30 minutach dostawałem jakieś gemy, nie za wszystkie ankiety, ale jednak.

Kiedyś się dostawało chyba 200 gemów za ściągnięcie programu curse i użyło się go w 1 meczu, możesz spróbować.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Główna strona Smite na na samym dole strony masz god pack i potem store/ get free pc gems.

I masz 4 zakładki, możesz we wszystkich wykonywać z tego co pamiętam.

A no i pod żadnym pozorem nic nie ściągaj.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Te ankiety robisz w następujący sposób (mówię o tych, które wymagają aktywacji subskrypcji):

• inwestujesz w jakiś starter za 5 zł (najlepiej Plus, bo wszędzie działa), ew. używasz starej/aktualnej karty;
  • wchodzisz na stronę smitegame.com i na samym dole masz Free PC Gems (http://i.imgur.com/grbEkmM.png);
  • wybierasz ankietę (polecam robić tylko te z zakładki 'darmowe ogłoszenia, bo na pewno działają), wpisujesz numer i robisz screena tego ekranu;
  • dostajesz kod w wiadomości sms, wpisujesz go i robisz screena (zanim klikniesz dalej!);
  • klikasz dalej, akceptuj, aktywuj, czy cokolwiek tam jest i robisz screena tej strony, która Ci się wyświetli;
  • wchodzisz w pomoc (http://i.imgur.com/ZBswego.png) i następnie wyszukujesz na liście ankietę, którą wypełniałeś i klikasz zielony przycisk 'help';
  • zostajesz przekierowany na kolejną stronę - to już ostatnia prosta - wpisujesz swój e-mail (w sumie nie musi być ten, na który masz konto w Smite) oraz w miejscu na wiadomość piszesz (po angielsku!) coś w stylu, że nie otrzymałeś swoich gemów i dajesz linki do trzech screenów (zrzuty polecam robić lighshotem, bo nie wszystkie linki przyjmują);
  • czekasz około 24h i bum! powinieneś dostać gemy, o ile wszystko dobrze zrobiłeś.

Poniżej screen, aby nie było, że słowa rzucane na wiatr - to tylko połowa z tego, co dzięki ankietom udało mi się zdobyć. ;)

wIFfr0X.png

Opublikowano

@Miyoshi

A to przypadkiem jak nie ma kasy to się nie aktywuje?

Jeżeli nie potrzebuje to wow, dzięki. Jak kiedykolwiek wyjdę z piwnicy to pójdę po starter.

P.S; Gratulacje takiej wielkiej liczby gemów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...