Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nautilius na mecie?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Tutaj chce ustosunkować takie drugie pytanie. Chce kupić nautiliusa na jg, ale nie wiem jak on się sprawuje. Głównie chodiz mi o to, czy na mid, late gamie jest carry.

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Jeżeli idziesz nim w AP tanka to może trochę przywalić, aczkolwiek nie jest to jakieś duże źródło obrażeń. Idąc w full AP jesteśmy w stanie zadać naprawdę dużo obrażeń, ale jeżeli nie uda nam się zabić celu/wbijemy się jak debile => giniemy.

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się nim chodzić na supporta dużo cc + tankowaty do jungli się nie nadaję jest wiele lepszych junglerów od niego.

Opublikowano

na mecie... xDxDxDxD

u Ciebie w s4, nawet ad nautilius bedzie dobry, a jak go zbudujesz w zielony item żungle, abysala, rabadona to powinien cały team rozwalić (reszta tank) 

ale polecam Ci sprawdzic ad na topie

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Jungle sie nie oplaca, strasznie wolny clear. Lepiej support/top

Wolny clear xD? śmiechłem

@top Nautilus jest bardzo silny jego tankowość zabija dostał sporo nerfów, ale bez team'u nie ugrasz ma sporo cc fakt faktem wyszedł z mety, ale dalej czołg niesamowity bardzo dobrze  radzi sobie na bocie i w sumie najlepiej zapewnia niesamoity peel dla adc.. na top'ie teraz nie ma życia w jg jest średni

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

moim zdaniem na jungle jest bardzo dobry, maxujesz E i masz DMG, mocny w early 1v1 (maxujesz W) w lacie dobry bo moze fokusowac adc/apc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...